Tippa EM 2024

Last updated december 3, 2021

Det är inget snack om att Europamästerskapet i fotboll är ett av världens främsta sportevenemang. I denna artiklen kommer vi att jämföra odds på olika typer av spel til EM “2024” och vi kollar inn spelbolagen som så klart erbjuder kampanjer och bonusar så du kan tippa på EM “2024”.

Tippa em 2021

Odds för vinnare av fotbolls EM

Vi fortsätter vår guide för EM“2024” betting med att titta på de absolut vanligaste spelformerna. Om du vill tippa EM“2024” så är långstidspel det som är absolut vanligast.

Den absolut populäraste formen av spel för EM “2024” är följande: att betta på vinnare av Europamästerskapet i fotboll “2024”. Vi kollar inn de 8 största favoriter till att vinna EM 2020.

Redan nu är det klart att semifinaler respektive finalen kommer att spelas i London. Närmare bestämt på Wembley Stadium. Det städer som är med och arrangerar em gruppspel “2024” är Glasgow, Dublin, München, Baku, Rom, Sankt Petersburg, Bukarest, Amsterdam, Köpenhamn, Bilbao, Budapest och Amsterdam.

 

EM betting tips – final

Mest spännande i hela turneringen är så klart finalen. Hur såg det då ut när man skulle tippa fotbolls em 2016? Under detta mästerskap så var det tre länder som pekades ut som toppfavoriter: Spanien, Frankrike och Tyskland.

Tittar man på oddsen som var aktuella för att tippa fotbolls em 2016 så utmärkte sig även Italien, England, Portugal samt Belgien. Och visst var vinnaren en riktig skräll den här gången!

Men faktum är, att sådana skrällar inte är helt ovanliga i EM-sammanhang. För den som skulle tippa fotbolls em 2016, och valde att sätta en slant på Portugal så blev det alltså är riktigt bra utdelning.

Betta på EM

Även under EM 1992 bjöds vi på en hel del överraskningar. Efter att Jugoslavien inte kunnat delta i spelet så tog våra danska grannar över platsen. Och det visade sig att danskarna skulle göra stor succé i mästerskapet.

Det här är en turnering som har bjudit på många oväntade händelser och lyckosamma skrällar. Och det är just dessa skäl som gör EM “2024” betting så otroligt spännande.

Tippa fotbolls EM “2024” – vem blir skyttekung?

Är du redo att tippa fotbolls em “2024”? Att tippa fotbolls em 2016 var oerhört spännande och roligt. Den kanske roligaste formen av spel under det förra mästerskapet var att försöka tippa vem som skulle bli årets skyttekung.

Som vi redan har nämnt så är det här en satsning som kan ge riktigt höga odds. Om vi ska ge ett tips för betting EM “2024” så får det bli följande: kombinera spel på vinnaren av skytteligan med det lag som du tror kommer att vinna mästerskapet. Om du ska tippa fotbolls em“2024” ger det dig nämligen riktigt bra odds.

Och som alltid: kom ihåg hur viktigt det är att göra sin research. Det kan finnas spelare i andra lag som man inte känner till så väl som kan komma att gå riktigt långt. Det kan till exempel vara smart att spela på en fotbollsspelare som spelar i en lätt grupp, och därmed har chansen att göra fler mål.

Aktuella odds på Fotbolls EM: Gruppspel

Grupp F med Tyskland, Frankrike och Portugal är en självskriven grupp för att locka tittarnas uppmärksamhet till fotbolls EM “2024”. Sveriges grupp E är naturligtvis en spännande grupp när du vänder med de gulblå EM färgerna.

Nedan ser du oddsen för alla lag att antingen vinna eller avancera från deras grupp. Genom att trycka på de orange knapparna kommer du till Bet365, där du som ny kund kan få en EM-bonus om du registrerar dig och använder vår Bet365 bonuskod BIGBET.

Aktuella odds på Fotbolls EM

Betta på EM “2024”: Grupp A

EM grupp A består av Italien, Schweiz, Turkien och Wales. Italien är tydliga favoriter i gruppen, men på en dålig dag kan de lätt få tävling från alla de tre kvarvarande lagen i gruppen som har visat en enorm form mot EM 2021.

Betta på EM “2024”: Grupp B

Danmarks grupp. Danmark mötar Belgien som har ett kusligt starkt lag och är tydliga favoriter för att vinna Danmarks EM grupp. Slutligen har vi Ryssland, som måste ses som Danmarks direkta motståndare till en 2: a plats i gruppen.

Betta på EM “2024”: Grupp C

I grupp C har vi Nederländerna, Ukraina, Norra Makedonien och Österrike. Nederländerna är stora favoriter, men Ukraina och särskilt Österrike kan spela boll, så låt oss se vem som blir nummer två i EM grupp C.

Betta på EM “2024”: Grupp D

Grupp D är lite av en dynamitpool och erbjuder några mycket spännande matcher mellan England och Skottland, medan även Kroatien och Tjeckien måste försöka kvalificera sig till EM kvartsfinalen. En svår grupp för alla besättningar, även om England är klara favoriter att gå vidare.

Betta på EM “2024”: Grupp E

Sverige har kommit i en tuff grupp med Spanien, Polen och Slovakien. Med Spanien som favoriter måste de andra tre länderna anses vara ungefär lika för att gå vidare till andra plats i gruppen.Betta på EM “2024”: Grupp F

EM: s absolut tuffaste grupp, med tre enormt bra lag som alla kan vinna EM 2020. Portugal har en kusligt stark grupp med Jota framför och Tyskland och Frankrike är veteraner som vanligtvis alltid är starka i de sista omgångarna. En bra idé här, kan vara att titta på vilka av de tre stora lagen som INTE går vidare från gruppen.

EM tips – olika typer av tips

Nu har vi tittat på turnerings- och gruppbetting och nedan kommer vi att titta på de olika typerna av tips som du kan använda på matcherna til EM.

EM odds tips: Spela på 1 x 2

Den vanligaste insatsen du kan ta är att satsa på vinnaren av en match. Du kan också kombinera flera favoriter kring odds 1.3 – 1.5. Det är alltid smart att satsa på odds 2.0, så att du vet att du kommer tillbaka så mycket som du lägger ut.

EM odds tips: Asiatiska handikapp

Med asiatiskt handikapp ger du ett lag ett fiktivt målhandikapp innan matchen startar. Om Portugal till exempel är favoriter til odds 1.5 mot Ungern, kan du ta Portugal -1 asiatiska mål för att förbättra dina odds. På det sättet är Portugal 1 mål “bakom” innan matchens start. För att ta reda på om du har vunnit ditt spel, placera detta fiktiva mål på totalresultatet efter matchen:

  • Om Portugal vinner matchen med ett mål är insatsen oavgjort och du förlorar eller vinner ingenting.
  • Om Portugal vinner med två eller fler mål, är vadet vunnit.
  • Om matchen slutar oavgjort eller Ungern vinner har du tappat ditt spel.

EM odds tips: Över/under 2.5 mål

Över / under spel är extremt bra för EM, eftersom spelbolagen vanligtvis underskattar chansen att en match går över 2,5 mål. Du kan ofte få bra odds på netop detta spel til EM.  Över 2,5 mål innebär att du behöver minst 3 mål i matchen för att ditt spel ska gå hem.

EM odds tips: Spel på hörner

Om du har ett mycket aggressivt lag som har några skickliga kantspelare som ofta är i spel för att göra inlägg, kan du välja att välja antalet hörnor i matchen eller att detta lag får flest hörnspark i matchen.

Vilken är det bästa spelbolag för att betta och få bonusar?

Ja, som frågan lyder: var hittar man bäst alternativ om man vill tippa em “2024”? För alla er som letar efter generösa bonuserbjudanden, bra odds och möjligheten att betta på EM i fotboll “2024” så har vi några sidor som vi verkligen kan rekommendera.

Och som sagt, inför fotbolls EM “2024” kommer du som spelare kunna välja mellan många erbjudanden och kampanjer.

Något som kan vara riktigt tidskrävande är att försöka jämföra olika erbjudanden och oddsbonusar med varandra. Så det är ett skäl till att vi kan rekommendera att du tar hjälp av det sidor som vi har rekommenderat här. På så sät får du bästa tänkbara möjlighet att spela på EM “2024”

Tippa EM “2024” – odds för EM i fotboll “2024”

Om man är nybörjare på det här med betting så kan kanske odds verka en smula förvirrande. I själva verket så är det ganska enkelt. Spelbolagen sätter nämligen sina odds baserat på hur de tror att ett visst lag kommer att prestera i EM i fotboll “2024”.

Så om du ska tippa em “2024” kan det vara en god idé att följa oddsen, för att se hur de förändras med tiden. Faktum är att dessa kan växla från timme till timme. Det är så klart möjligt att spela med små insatser om man är nybörjare på betting.

Om du planerar att tippa fotbolls em “2024” så kan följande spelbolag, som ger bäst odds för tillfället, rekommenderas: Unitbet och bet635.

Många av oss längtar till det stora mästerskapet i fotboll. Inför det kommande mästerskapet så kommer du att ha chansen att ta del av massor av erbjudanden och kampanjer. Om du vill tippa em “2024” så har du alltså ett guldläge just nu.

Bettingmöjligheter erbjuds redan nuoch sen kan du fortsätta spela på ditt favoritlag ända fram till finalen. Gör dig redo att följa Sveriges lag genom EM “2024”.

Betta på EM 2021 FAQ

✅När kan jag börja betta på EM 2021?

Du kan redan satsa på vinnaren av EM 2021 hos många spelbolag.

✅När börjar EM 2021?

EM 2021 börjar fredag den 11:e Juni med matchen mellan Italien och Turkien.

✅Vem vinner EM 2021?

Vi tror att Belgien eller Frankrike kommer att vinna EM 2021, men läs vår artikel så att du själv kan se bookmakers EM-vinnande odds, som berättar mycket om vem de tror kommer att vinna EM 2021.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll