Om oss

Last updated december 6, 2021

Att spela online är underhållning och på sportbonuskod.se vill vi försäkra oss om att alla har får en bra upplevelse av att spela online. Vi testar och betygsätter alla spelbolag på nätet för att förbättra din spelupplevelse online.

Sportbonuskod.se är en del av ett större nätverk som tillhandahåller information i 20 olika länder. Sverige, England, Tyskland, Danmark och Polen är några av de störtsta marknaderna när det gället online betting. Vi försöker också representera mindre marknader eftersom vi vill hjälpa så många människor som möjligt till en förbättrad spelupplevelse.

Vision och Uppdrag

Vision: Vi hjälper berörda parter att få den absolut bästa spelupplevelsen online.
Uppdrag: Djupgående recensioner av spelsidor online samt värdefulla artiklar som guidar våra läsare till att få en positiv spelupplevelse online.

Vår Affärsmodell

Det krävs resurser för att kunna tillhandahålla djugående recensioner och värdefulla artiklar angående onlinespel. På sportbonuskod.se samlar vi de resurser som krävs för att nå våra mål genom att använda oss av affiliate marketing. I korta drag betyder det att vi kompenserade varje gång någon av våra läsare blir medlemmar på något av de spelbolag som vi recencerat på vår sida.

För att förhindra att vår affärsmodell påverkar innehållet på sportbonuskod.se så arbetar vi med ett strikt urval av det redaktionell inehållet, vilket du kan läsa vidare om nedan.

Hur fungerar affiliate marketing?

Affiliate marketing är en av de mest använda affärsmodellerna på internet. Bolag A betalar en överenskommen summa när Bolag B skapar nya kunder till Bolag A. För att förklara det tydligare så får sportbonuskod.se får betalt när bet365, Unibet, eller något annat spelbolag får en ny medlem som hänvisar till sidan.

Det är en attraktiv affärsmodell att använda sig av för många bolag eftersom de bara behöver betala för de kunder de faktiskt får. Affiliate marketing är en mycket mer effektiv marknadsföringsmodell jämfört med tv-reklam, där bolag spenderar stora pengar enbart för en reklamfilm på 15-sekunder, utan att vara garanterade en enda ny kund.

På bilden nedan så har vi illustrerat hur affärsmodellen fungerar.

Hur vi arbetar

Det redaktionella innehållet

Spelindustrin är stor och saknar på många sätt transparens. På grund av detta är väljer vi noga vad för ämnen vi skriver om och vilka bolag vi recenserar på vår sida.

Kvalité före kvantitet

Det finns många spelbolag online men inte alla blir nämna på sportbonuskod.se. Vi gör medvetna val och väljer bort spelbolag som inte håller måttet och arbetar efter mottot kvalitet istället för kvantitet.

Vi testar alla spelbolag men vi recenserar bara de som konsekvent håller en hög nivå och och har en produkt man lita på. Om ett spelbolag inte levererar en bra produkt, har tveksam kundtjänst eller stället orimliga krav på sina kunder så recenserar vi inte dem.

Vi gör många subjektiva val men vi är övertygade om att med vår erfarenhet och våra goda insikter i spelbranschen har möjlighet att välja ut vilka spelbolag som bör bli uppmärksammade. Spelbolagen vi väljer att recensera är utvalda både genom vår inblick i branschen likväl som de är baserade på egna upplevelser. Vi håller oss uppdaterade gällande pågående händelser i världen och Sverige och på kunders egna upplevelser hos spelbolagen.

Recensioner

På sportbonuskod.se arbetar vi med affiliate marketing, vilket betyder att vi får betalt varje gång ett spelbolag får en ny medlem genom oss. Denna betalning har dock ingen inverkan på vilka vi väljer att recensera eller på innehållet i övrigt. Som vi nämnde i det tidigare stycket så förbehåller vi oss rätten att neka spelbolag som inte uppfyller våra krav. Detta gjälper oss att hålla våra recensioner opartiska och pålitliga.

Tematiskt innehåll

Vi ser det som vår uppgift att skapa mervärde till spelindustrin. Därför har vi utvecklat en rad riktlinjer som spelare kan använda sig av vilka leder till en bättre spelupplevelse. Det ger läsarna bättre kunskap kring hur man bäst spelar på sportevenemang och andra evenemang. Vi skapar också tematiska artiklar som innehåller nya och udnerhållande perspektiv på spelindustrin.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll