Kommersiellt innehåll | 18+ | Regler & villkor gäller

Kontakta oss

Om du har fått problem på sidan, oroa dig inte, du kan enkelt lösa dessa genom att ta kontakt med oss. Om du har upptäckt ett problem innan du har börjat spela, då är allt du behöver veta vem du ska vända dig till. Oavsett om du har problem med att registrera dig, med din bonuskod eller komma in på sidan så finns vi här för dig!

Oavsett vad för problem du har, stora som små, så kan vi hjälpa dig att lösa dem. Allt du behöver göra är att fylla i kontaktformuläraret nedan och beskriva ditt problem eller din fråga. När du har gjort detta kommer vi att återkomma så snart vi kan med ett svar för att lösa dina problem eller funderingar. Om vi av någon anledning inte skulle kunna svara på dina frågor så skickar vi dig vidare till någon som kan. Det är ofta samma problem som uppkommer för många spelare, därför finns i de allra flesta fall ett svar att snabbt tillgå.

Om ditt ärende är lite mer svårlöst eller för långt för att få plats i formuläret nedan så kan du istället maila direkt till oss. Till adressen betbonuscode@gmail.com går det bra att skicka in dina frågor till och du får då svar tillbaka direkt i din inkorg.

← tillbaka till framsidan