Fotbolls-VM 2018 speltips och odds

Last updated november 30, 2021

32 lag kommer att göra upp om världsmästartiteln. Sommarens VM-fest drar snart igång – och vi bjuder dig på så klart på tips kring allt som rör betting och odds. Vi har spanat in allt som rör Fotbolls-VM odds – och kikat på vilka lag som är de tippade förhandsfavoriterna.

Fotbolls-VM 2018 kommer att bli ett av de mest spännande mästerskapen på länge. Tävlingen kickar igång den 14:e juni och vilket lag som lyfter segerpokalen den 15:e juli återstår att se. Konkurrensen är stentuff, och alla lag kommer så klart att prestera till max.

Fotbolls VM 2018 vinnare odds

Tyskland

Redan nu så finns det så klart ett antal toppfavoriter i mästerskapet. Vi har redan nämnt Tyskland, men frågan är om de kan lyckas med samma bravur som de gjort i Brasilien 2014? Det finns flera utmanare som garanterat kommer bjuda de regerande mästarna på tufft motstånd. Men Tyskland är i toppform och till lagets absolut största stjärnor hör Toni Kroos, så kanske blir det även en förstaplacering 2018?

Brasilien

Brasilien hör också till de favorittippande lagen. Teamet är så klart revanschsugna efter förlusten 2014. I år har man en riktigt stark laguppställning med bland andra Neymar, Gabriel Jesus, Roberto Firmino, Douglas Cousta och Paulinho på topp. Vi tippar att de relativt enkelt kommer att slå ut de andra lagen i grupp Grupp E, det vill säga Schweiz, Costa Rica, och Serbien. Sen är bara frågan hur långt det kommer ta sig vidare i mästerskapet?

Spanien

Även Spanien är ett lag att hålla ögonen på. Mellan 2008-2012 lyckades det spanska laget med den ofattbara prestationen att kamma hem ett VM-guld och hela två EM-guld. En smått ofattbar prestation. Frågan är om Pedro, Diego Costa och Alvaro Morata kommer kunna säkerställa att Spanien även tar ett VM-guld i Ryssland?

Vi har som sagt ett riktigt spännande mästerskap framför oss och kampen om segerpokalen kommer att bli stentuff. Oavsett vilka favoriter du har då erbjuder bettingbolagen mängder av spelmöjligheter och marknader – och vi har satt samman våra bästa Fotbolls VM speltips åt dig.

Skyttekung odds Fotbolls VM 2018

Inga direkta överraskningar med Messi, Neymar, Griezmann och Ronaldo i toppskiktet. De är relativt upplagda som favoriter till att ta hem Guldskon (Golden boot award). Sist i 2014 var det James Rodriguez (COL) med 6 mål strax innan Thomas Müller (GER) och Neymar (BRA), med respektive 5 och 4 mål.

Fotbolls VM 2018 speltips – storfavoriter i fotbolls-VM

Vem vinner Fotbolls VM 2018? Ja, det är så klart frågan som alla ställer sig, så låt oss även ta en närmare titt på några av förhandsfavoriterna. Här under ser du de senaste fotbollsspeltipsen från vår samarbetspartner bettingexpert.com

Sveriges chanser?

Låt oss då kika närmare på Sveriges chanser och ge några fotbolls VM speltips. Som du säkert minns så spelade Sverige i vare sig fotbolls-VM 2010 eller 2014 – men som bekant lyckades ju Sverige slå ut fotbollsnationen Italien. Så visst finns det chanser till att Sverige gör en riktigt bra prestation i Ryssland.

Sverige har lottats in i grupp F. Där väntar Mexiko och Sydkorea -liksom de regerande världsmästarna Tyskland. Kikar vi på vinnareodds kan vi se att Tyskland självklart är tippande favoriter i vår grupp, men vi håller så klart tummarna för att Janne Andersson ser till att Sverige tar sig vidare till 8-delsfinalerna.

Emil Forsberg är så klar en av lagets nyckelspelare, nu när den blågula truppen får klara sig utan Zlatan, så vi hoppas att jan kan pricka in formkurvan inför kommande spel. Marcus Berg är en annan nyckelspelare i det svenska laget, så mycket hänger på hur väl dessa spelaren kommer att lyckas på planen.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll