Spelbolag med Cash Out

Last updated mars 14, 2022

Cash out är en funktion som är uppskattad bland många spelare. Men vilka spelbolag kan erbjuda den här funktionen, som alltså innebär att du kan stänga matchen i förväg inom livebetting? Det här är en funktion som kan ge dig många fördelar i spelet eftersom att det ökar kontrollen över spelet och minimerar dina risker. Häng med i vår guide så får du veta mer om hur funktionen funkar inom live betting – och så ger vi dig hela listan på spelbolag med cash out.

Spelbolag med cash out

Cash out är som sagt en riktigt eftertraktad funktion, men det är inte alla spelbolag som erbjuder dig möjlighet att stänga spelet.

Vi har gjort jobbet åt dig och sammanställt en lista på som visar spelbolag med cash out. Som du ser hittar vi några riktiga toppnamn på listan och du kan hitta något som passar dig. Det här är alltså en komplett sammanställning över bettingsidor med cash out.

Alla spelbolag med Cash Out har så klart olika fördelar. Bet365 och Bethard hör till de största aktörerna och det kan så klart ha sina fördelar att vända sig till dem. Båda aktörerna erbjuder en uppsjö av marknader och smidiga Cash Out-funktioner. Du hittar samma förstklassiga cash out-funktioner på Betfair och Betsafe.  Dessutom kan du hitta riktigt förmånliga upplägg på cash out hos Unibet. Missa inte heller att spana cash out Betsson som brukar ha riktigt bra förmåner.

Vi kan även rekommendera att du kollar lite extra på Leovegas, ComeOn och cash out Nordicbet. Dessa bettingsajter erbjuder nämligen riktigt bra upplägg som är väldigt omtyckta av spelarna här i Skandinavien. NordicBet är ju dessutom särskilt inriktade på den nordiska spelmarknaden.

Så fungerar Cash out  – att stänga spel

Innan vi går vidare tänkte vi kika lite närmare på hur funktionen fungerar. Det första som du ska veta är att du får en större kontroll över spelet om du använder dig av cashout.

Du som spelare kommer ges chansen att stänga spelet innan matchen faktiskt har avgjorts. Med andra så kan du spela på ett resultat och välja att  avsluta spelet innan matchen faktiskt är färdigspelad. Låt oss ta ett exempel. Om du du spelar på en match men har skäl att tro att din satsning inte kommer ge det utfall som du hoppas på,  ja då kan cash out vara ett bra alternativ.

Ett exempel skulle kunna vara att du gjort en satsning på att ditt favoritlag ska vinna matchen, men i halvlek har du en känsla att bortalaget har en starkare laguppställning den här gången. Om du tror att din satsning inte kommer att gå hem, kan du välja cash out. På så sätt riskerar du att förlora inte hela din insats. Cash out är alltså en funktion som du kan använda dig av då du ser hur matchen utvecklar sig. Att begära en cash out kallas också att stänga spelet.

Vilka faktorer ska man då hålla utkik efter under pågående match? Ja, det är helt enkelt faktorer som pekar på att du kommer att förlora ditt spel. Kanske utsätts laget som du spelat på för en riktigt hård press, kanske har motståndarlaget lagt in en högre växel eller kanske ligger laget under? Det kan så klart också handla om att man har en känsla för att laget faktiskt inte kommer prestera maximalt den här gången.

Det handlar alltså om att spela på hur man tror att matchen kommer att utvecklas, och genom att göra det får du större kontroll och minskar dina risker. Det är alltså helt och hållet din bedömning att avgöra om du vill stänga matchen eller ej.

Det finns flera fördelar med cash-out, och därför är det här en efterfrågad funktion hos alla livebettare. Fördelarna är tydliga, du  får ju först och främst en större möjlighet att själv påverka det pågående spelet. Det är inte alltid laget presterar som man hoppats, men det är så klart bättre att få möjlighet att ta ut en del av vinsten – än faktiskt ingen vinst överhuvudtaget. Dessutom ökar cash ut garanterat spänningen i spelet. Det är något som man inte heller ska glömma bort. Livebetting blir garanterat mycket roligare när man även ges möjlighet att stänga spelet i förväg.

Olika former av cash out

Som du ser i vår lista så finns det flera spelbolag som kan erbjuda cash out. Finns det då några skillnader mellan spelbolagen i upplägget av en cash out? Visst är det så. Alla spelbolag har olika upplägg så vi rekommenderar att du kikar lite närmare på vad de har att erbjuda för att hitta en cash out-form som passar just dig. Vissa erbjuder cashoout före matchstart och Livespel cash out. Det finns även aktörer som erbjuder Cash Out vid kombinationsspel.

Det finns även vissa bettingsajter som erbjuder så kallad automatisk Cash Out. Hur funkar då denna funktion? Jo, det innebär att du har möjlighet att aktivera en funktion som ger dig möjlighet att stänga matchen helt automatiskt. Du behöver med andra ord inte följa spelet aktivt själv för att välja cash out. Innan matchen startar så kommer du att sätta vissa gränser och kriterier för då du vill att matchen ska stängas. Du kan till exempel välja en automatisk Cash Out med en viss gräns, till exempel om du nått upp i en viss återbetalningssumma. Det kan så klart vara praktiskt att använda sig av en sån här funktion om man inte har möjlighet att följa matchen själv.

Hur hög blir min vinst?

Det är en fråga som är svår att besvara, det beror så klart på de specifika oddsvillkoren. Däremot kan man generellt säga att en cash out ger dig möjlighet att få ut en mindre summa istället för att att inte vinna alls. Det handlar med andra ord om att minimera en förlust. Du väljer alltså att casha hem istället för att ta en förlust. För en mer exakt beräkning på hur hög din cash out kan bli rekommenderas att du kikar närmare på villkoren.

Summering

Det finns som vi sett många fördelar med att använda sig funktionen cashout och därför god grund till at välja spelbolag med cash out. Om du gillar livebetting är det här helt klart en funktion som du ska kolla in. Och jobbet med att hitta marknadens bästa cashouts har vi redan gjort åt dig!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll