Smarkets bonus

Smarkets

Gör en insättning på 200 kr via kort eller Trustly så återbetalar vi de första 100 kr du förlorat i kontanter till ditt konto.

Denna kampanj är endast tillgänglig för spelare som är bosatta i Sverige, är 18 år eller äldre och som öppnar ett konto hos Smarkets mellan 00:00 BST den 1:a juni 2020 och 23:59 GMT den 31:a December 2020. 2. När bonusen är insatt på ditt konto kommer förluster att bli återbetalade i kontanter upp till bonussumman. 3. Du måste göra en första insättning på minst 200 kr i en enskild överföring via kontokort, banköverföring eller via Trustly för att vara berättigad återbetalningen. 4. Bets måste vara placerade och gått med förlust inom sextio dagar från första insättningen. Oanvända bonuskrediter upphör efter denna period. 5. Medlemmar som använder Skrill, Neteller eller virtuella/förbetalda kort är inte kvalificerade för denna kampanj. 6. Välkomsterbjudandet är strikt begränsat till ett per individ, familj, adress, e-post adress, kontonummer och delade datorer. 7. Denna kampanj kan inte användas i samband med något annat välkomsterbjudande. 8. Smarkets förbehåller sig rättigheterna att utesluta, upphäva och/eller begränsa erbjudandet till vissa kunder. 9. Smarkets standardvillkor för kampanjer tillämpas. Alla regler och villkor

Nu har det äntligen blivit dags att ta en närmare titt på det nya Smarkets exchange. Smarkets är så långt ifrån en vanlig bettingsida som det går att komma. Här gäller nämligen Smarkets exchange – vilket betyder att du kommer betta mot de andra spelarna.

Ta chansen att upptäcka årets mest spännande oddsbörs och vinn med Smarket odds. I vår guide så får du så klart veta mer om hur oddsbörsen fungerar och så berättar vi hur du går tillväga för att hämta hem din Smarkets bonus.

Smarkets bonus

Smarkets bonus

För tillfället erbjuds ingen Smarkets Bonus.

Kommer det då att finnas några kampanjer och erbjudanden att ta del av? Kan man räkna med en typ av Smarkets bonus längre fram? Smarkets erbjuder sina nätspelare flera olika former av bonusar.

För en tid sedan fanns t.ex. en Smarkets bonus som gav medlemmarna riskfria spel på flera populära fotbollsmatcher i den högsta ligan. Även travspelare har kunnat ta hem en skräddarsydd Smarkets bonus.

Skulle det dyka upp en ny Smarkets bonus kan du alltid läsa om den här på vår sida. Så kolla gärna in här med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad om nyheter kring Smarkets bonus.

Självklart kan du även läsa mer om vilka bonuskampanjer som erbjuds på Smarkets webbsida.

Kom igång med Smarkets exchange – så fungerar betting exchange

Betting exchange är en ny spelform för många, så låt oss kort förklara vad Smarkets exchange är för något. I traditionell betting så spelar du ju mot spelbolagen – men här kommer du istället spela mot andra spelare.

Betting exchange har inte funnits så länge här i Sverige men börjar spelformen bli all mer etablerad. Flera spelbolag har börjat att erbjuder betting exchange – fast Smarkets exchange hör helt klart till våra favoriter.

Till de främsta fördelarna hör ett brett spelutbud samt låga kommissionsavgifter. Betting exchange är utan tvekan något som kommer att bli allt vanligare. Ibland kallas spelformen även för spelbörs – kärt barn har som bekant många namn.

Vad vi gillar med Smarkets exchange

Smarkets exchange ger dig som spelare många fördelar. För det första kan du få bättre odds i jämförelse med de som de traditionella spelbolagen sätter. Nu fungerar du själv som bookmaker och slipper därmed problemet med limitering (vilken inte är ett helt ovanligt problem för den som bettar mycket på nätet).

Ett stort plus är även att om du är en storspelare och satsar för högre summor så belönas du ofta med lägre avgifter.

Smarkets exchange tar dessutom en låg kommission i jämförelse med konkurrenterna. Bettingbolaget tar ju alltid ut en kommission på spelet, dvs uppgiften att fungera som mellanhand mellan spelare. Avgiften brukar ofta ligga på mellan 1–5 % av vinsten.

För att få ut det mesta av din satsning är det viktigt att alltid kolla upp avgifterna innan du gör din satsning och du hittar all aktuell information om avgiftsnivåer för Smarkets exchange på deras hemsida.

Hur bra är utbudet på Smarkets sportsbook

Efter att nu har tittat på Smarkets exchange så går vidare och utvärderar Smarkets sportsbook och Smarket odds. Som spelare har du mängder av sporter och marknader att välja bland. De tre största sporterna i Smarkets sportsbook är fotboll, travoch tennis.

Urvalet av spel i Smarkets sportsbook i bjuder även på allt från cykling och rugby, via handboll, pingis, boxning, cricket, golf och ishockey. Kort sagt allt man kan önska sig. Smarkets sportsbook håller en hög nivå.

Fast allt kretsar inte bara om sport. Smarket odds erbjuder även möjligheten att spela på politiska händelser. Med Smarket odds är det alltså möjligt att satsa en peng på nästa vinnare i det svenska valet.

Många andra europeiska politiska spel erbjuds. Tidigare var det t.ex möjligt att betta på utgången i Brexit-omröstningen.

Live betting på Smarket

Smarkets erbjuder även livebetting i många former. Du får alltså chansen att spela live under ett pågående evenemang. Så aktivera din Smarkets bonus och ta chansen att upptäcka alla olika former av spel.

Om du går in på Smarket odds så kan du enkelt se vilka matcher som finns tillgängliga för spel just för tillfället.

Så enkelt registrerar du dig på Smarkets exchange

Att hämta sin Smarkets bonus och aktivera ett konto är enkelt! För att komma igång och spela på Smarkets exchange behöver du bara ett BankID. Följ dessa enkla steg för att registrera dig på Smarkets exchange:

  • Klicka på funktionen “Skapa Konto”.
  • Skriv in dina personuppgifter.
  • Ange att du vill spela i svensk valuta på Smarket odds.
  • Smarkets bonus kommer att bli din i samband med registreringen.
  • I steget som kommer därefter fyller du bara i hur mycket du vill sätta in på ditt spelkonto.
  • Signera därefter med ditt BankID.

Efter att du har gjort dess steg är du redo att göra dina första spel i i Smarkets exchange. Din Smarkets bonus blir givetvis tillgänglig omgående.

Hur bra är användarupplevelsen på Smarkets?

Ja, som frågan lyder: Hur bra är användarupplevelsen på Smarkets? Att det här är ett spelbolag som vet vad dagens spelare efterfrågar tydligt. Även om vi spelare här i Sverige först nu har fått chansen att prova att spela på Smarkets, så har det faktiskt varit igång ända sedan 2008.

När du går in på hemsidan kan du lätt navigera till de olika sektionerna inom Smarkets sportsbook och Smarket odds. Besökaren ges tydlig överblick av samtliga aktuella odds – du kan enkelt och snabbt se vilka spelmöjligheter som erbjuds just nu.

Oavsett vilken enhet som gäller så är användarvänligheten hög. Och självklart så finns Smarkets tillgängligt för spel på alla typer av plattformar. Oavsett om du är Iphone- eller Androidanvändare så slipper du besväret med att ladda ner en särskild app.

Du får nämligen allt inom Smarkets exchange direkt via mobilens webbläsare. Självklart kan du även aktivera din Smarkets bonus direkt via mobilen.

Vilka betalfunktioner erbjuds?

När du vill spela på Smarkets sportsbook kan du välja att göra dina insättningar och uttag med flera olika betalningstjänster. Smarket erbjuder bland annat VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, Paypal, och Trustly.

Välj den betalmetod som passar dig bäst. Det är såklart viktigt att komma ihåg att tiden för ett uttag varierar beroende på betaltjänst. Om du hellre önskar att göra din insättning med en banköverföring så går det också bra men det tar dock lite längre tid.

Kom i kontakt med kundtjänsten

Om du undrar över något som till exempel rör din Smarkets bonus kan du alltid höra av dig direkt till kundtjänsten. Du har tre olika alternativ att välja mellan: Hör av dig via telefon, e-post eller via live chatten.

Telefonsupporten och mailsupporten besvarar frågor varje dag från klockan 9 fram till klockan 24. Öppettiderna i live chatten är ännu mer generösa. Den håller

faktiskt öppet dygnet runt. Bemötandet i Smarkets professionellt och snabbt – precis som vi önskar att det ska vara!

Vårt betyg för Smarkets

Smarkets erbjuder ett riktigt spännande upplägg. Många av oss är nyfikna upplägget med Smarkets exchange. Det är inget snack om att det här är en intressant uppstickare idag. Många spelare är intresserade av det här med oddsbörs – och nu erbjuds den alltså av Smarkets.

Att spelbolaget har en svensk spellicens gör det till ett självklart val för oss. Smarket odds har alla chanser att slå igenom stort. Urvalet av spel är brett och vi hittar flertalet av alla intressanta matcher här. Små som stora fotbollsligor erbjuds – men urvalet av marknader är även stort inom andra sporter.

Vill du testa att spela på Smarkets exchange tycker vi inte att du ska missa chansen att ta del av den Smarkets bonus som finns tillgänglig för tillfället. Dagens Smarkets bonus ger dig ju 100 kr extra att spela för.

FAQ Smarkets sportsbook

Hur vet jag att det är säkert att spela på Smarkets?

Smarket innehar en spellicens som är utfärdad av den svenska spelinspektionen, dessutom har bettingbolaget även licenser från SUKGC samt MGA (Malta Gaming Authority). Inloggning sker tryggt och säkert direkt med bank-ID. All information på webbsidan är självfallet skyddad av kryptering så du behöver därmed inte vara oroad för dina personliga uppgifter inte är säkra.

Vad skiljer sig Smarkets från andra bettingsidor?

Du spelar inte mot ett spelbolag utan istället mot de andra spelarna. Smarkets exchange ger du därmed chansen att själv bestämma mer över din satsning. Om du vill veta mer om Smarkets exchange och vilka möjligheter som du som spelare har så hittar du mer information på deras hemsida.

Se också: bet365 recension

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll