Pinnacle VIP kod

Vet du att man kan bli mer än bara en medlem på Pinnacle. Öppna upp en spelvärld utöver den vanliga och spela på dom bästa odds.

Pinnacle bonus

Vilka är Pinnacle?

Låt oss gräva in oss lite på vilka det är som står bakom Pinnacle Sport, när de grundades, vad som skiljer från andra bolag och hur detta påverkar dig som ny spelare.

Först och främst så grundades Pinnacle 1998 för att skapa en friare och tryggare spelupplevelse till kunder via nätet. Spelbolaget hoppade på internetbubblan och började vänja spelare att knäppa på datorn för att spela där istället för att gå till riktiga oddsbutiker.

Du hittar spelleverantörer från de allra mest kända på marknaden. Rankad Nr 1 för de utbetalningar med odds på nätet. Spel som fotboll med minsta marginalerna för sportspel så kan man inte vara helt ute och cyklar. Går du in på hemsidan så kan du hitta Pinnacle svenska.

Utbildning av nya spelare, högsta gränserna för insatser är vad du även kan uppleva med Pinnacle om du hoppar på och blir medlem redan idag. Avgifter på alla vinster kommer du minsann inte att hitta här så det är bättre att spara pengar på odds än i banken då avkastningen dessutom är mycket större. De framgångsrika spelarna belastas inte med en massa avgifter.

Kampanjer med Pinnacle VIP kod och bonus

Hos Pinnacle hittar du främst ett erbjudande som ges ut till alla kunder enligt följande:

  • Bästa Oddsen
  • Vinnare är välkomna
  • Vårt goda ryckte

Detta innebär att du som ny spelare får de bästa oddsen med marginaler ner på 2%. Du får så pass mycket stöd av bolaget att vinnare skapas över dagen med Pinnacle VIP kod.

Du som hellre vill spela med en startbonus hos ett annat bra spelbolag hittar mer information om bet365 bonus på den här sidan. Där finns allt du behöver veta om deras erbjudande.

Spelutbud Sport Odds

Vad kan man då spela på under odds? Precis som man förväntar sig. Under Sportspel så hittar du Pinnacle oddsresurser utan dess like. Spela på Amerikansk Fotboll, Australiensk Fotboll, Baseboll, Basket, Boxning, Cricket, Dart, Fotboll, Golf, Ishockey, Rugby, Tennis och Volleyboll. Du hittar även Pinnacle e-sports samt specialare som endast går att spela på under vissa säsonger eller evenemang. Med Pinnacle handikapptabell får du koll på det mesta innan du gör din insats med dina hårt förvärvade spelpengar.

Pinnacle e-sport

Kom igång på Live-spel som Basket, Fotboll och Tennis genom att följa matchen direkt på TVn tillsammans med dina bästa vänner. Som tidigare nämnt så hittar du alltid de högsta insatsgränserna med Pinnacle. Spela till exempel 300 000 kr på premier Leauge utan större problem.

Pinnacle E-sports har en egen sida där du hittar de senaste oddsen, spelschema, artiklar och får enkelt spelhjälp med att komma igång. E-sporter har minsann redan ett antal med insatser över 5 000 000 stycken. E-sporter växer enormt överallt i världen och kommer krypandes in på spelmarknaden för nätcasino. Satsa på nästa Dota-turnering och heja vilt på den svenska laget som oftast ligger bra till världsmässigt.

Oddsresurser

Vet du hur du ska få en extra fördel när du spelar på Pinnacle odds? Du ska titta in på Oddsresurser där du kan lära dig ett och annat om hur man klockar in rätt odds och insats. Pinnacle har som fokus att även lära ut sina spelare på bästa sätt ur man kommer igång och spelar.

Läs om Alex Ferguson som du kanske kan dra nytt av i nästa fotbolls match. Eller kanske kolla in ”Spelstrategi för första halvan i baseboll”. ”Genomgång av standardmarknader” kanske kommer att ge dig lite insikt på vilka marknader som det går att spela på med Pinnacle. Tycker du om att spela på fotboll och dessutom vill veta hur man kan tjäna in rätt bra på straffar då finns det fin information till dig. Titta in på egen hand för att ta reda på vad du kan lära dig mer av Pinnacle VIP kod och spelstrategi.

Betalningsalternativ

Vilket betalningsalternativ som du kan använda som kund med Pinnacle beror helt enkelt på vilken valuta som du valt att spela med. För enkelhetens skull så väljer vi SEK och berättar för dig vilka betalningsalternativ som finns tillgängliga för dig när du öppnar nytt konto.

Insättning

För insättning så kan du använda dig utav ecoPayz, PaySafeCard, Neteller, Skrill, entropay, VISA, MasterCard och banköverföring. För de flesta insättningsalternativen så är insättningar kostnadsfria förutom PaySafeCard som tar ut en avgift på 3,45%. Minsta insättning ligger i snitt på 100 kr och med olika varianter av max insättningsgränser.

Uttag

När det gäller Pinnacle uttag så har du minsann samma betalningsalternativ med skillnad på att du inte kan göra uttag med VISA och MasterCard så klart. Vid samtliga uttag så blir det en avgift på runt 100 kr och minsta uttagsgränsen ligger även på runt 100 kr.

Övriga begränsningar får du läsa på hemsidan där de skriver ut tydligt vad som gäller för varje betalsätt som du tänkt använda.

Skapa Konto

Öppna konto kan bli den mest irriterande delen med att vara med på ett spelbolag. Men ibland går det snabbare att skapa. Tänk även på att om du ger mer personlig information så hålls ditt spelkonto säkrare med att endast du som kan verifiera dig med all den information som finns. Tappar du bort ett inloggningsinformation så kan spelbolaget fråga dig om din personliga information som du angivit och du kan på så sätt få åter tillgång till ditt konto.

För att skapa ett konto så hittar du en knapp högst upp i det högra hörnet som lyder ”Öppna Konto”. Klicka vidare så hittar du 3 enkla steg som du ska ta dig igenom. Börja med att markera vilket språk som du vill använda, svenska flaggan för svenskt språk.

  1. Dina Uppgifter – Information om dig personligen med både e-post och mobilnummer som behöver verifieras.
  2. Lösenord och säkerhet – välj något som inte går att förknippas med dig personligen och kom på en säkerhetsfråga.
  3. Öppna Konto – ange Captcha-nummeret och verifiera att du har fyllt 18 år.

Svårare än såhär är det inte att skapa ett konto. Avsluta med att klicka på ”Skapa mitt konto”. Efteråt så kommer du vidare till nästa steg med att göra din första insättning för att komma igång att spela på Pinnacle.

Pinnacle mobil

Spela i mobilen helt enkelt. Med Pinnacle så har du tillgång till mobilsajten då det inte är nödvändigt att ladda ner en app, vilket är helt skönt. Gå enkelt in på pinnacle.com/m på din mobil så är det bara att komma igång. I mobilen så har du följande fördelar när du är på språng:

  • Sätt ihop spelkuponger
  • Insättningar på språng
  • Live-odds med ett klick

Men föredrar du att spela med en app till mobilen så finns det något som kallas för Pinnacle Lite, vilket är deras betting app. Appen hittar du till både iOS apple samt Android smarttelefoner. Med hjälp av mobilen så kan du spela när oddsen just passar dig. Att vara på fri fot att spela är helt underbart med sportodds.

Kundtjänst

Hjälpen finns även för den som behöver. Du hittar en hjälp sidan längst ner på spelsidan som du kan klicka dig fram till. Du kan besvara problemen själv med att läsa igenom ”de vanligaste problemen” som de själva uttrycker. Kontakta annars Pinnacle Sports direkt med dina problem om du inte kan lösa på annat sätt. Det finns under samma flik ett formulär där du kan fylla i din e-post, ämne och skriva in din fråga i form av ett e-post meddelande. Det finns även en e-postadress utskriven ifall du önskar att använda ditt eget e-postprogram.

Under hjälp fliken så kan du även fråga efter jobb eller helt enkelt kommunicera med Pinnacle ifall det skulle vara något särskilt. De tar gärna emot funderingar och förslag kring hemsidans utformning och om hur de kan förbättra sitt utbud till dig som kund.

Vad tycker vi om Pinnacle?

För att ge dig en ärlig bild av Pinnacle så har vi delat upp våran slutsats i 3 delar, dvs fördelar, nackdelar och sista ordet.

Fördelar

Det är inte vanliga vinster utan det handlar om Pinnacle sports skattefritt. Du får pengar in på ditt konto som är minsann bättre än bankens räntor och du kan behålla varenda liten slant.

Spelutbudet gör att du kan njuta av en mängd sportspel med otroligt unika Pinnacle odds. Bästa oddsen och ärligaste chansen att vinna pengar kan inte bli bättre än så här. Spela på mobilen och ladda ner Pinnacle Lite till din mobil och spela var du än befinner dig. Dessutom kan du spela utan att ladda ner en app och då direkt i mobilens webbläsare.

Nackdelar

Kampanjerna är dock inte riktiga kampanjer där du kan få  fler bonuspengar att lägga på odds. Det handlar mer om att man får så pass mycket stöd av spelbolaget för att kunna åstadkomma mer.

Även fast du har betalningsalternativ som är anpassade till den valuta som du spelar med så tillkommer det minsann avgifter för dina insättningar och uttag. I många fall så är dessa avgiftsfria från andra bolag.

Går att spela direkt i mobilen via webbläsaren så en betting app är inte nödvändig då man kan slippa att ladda ner saker. Pinnacle mobil fungerar stabilt av sig själv.

Sista ordet

Fördelar och nackdelar finns med alla spelbolag men Pinnacle ger dig möjlighet att åstadkomma mer under din speltid på hemsidan. Pinnacle sports ger dig en underbar spelkänsla där du kan planera ditt spel in i minsta detalj innan du går dig an på att göra en insats. Kom igång redan idag med Pinnacle och öppna nytt konto på ett gediget bolag med säkerhet och vinstchanser utan dess like.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll