Kommersiellt innehåll | 18+ | Regler & villkor gäller

Tippa på Melodifestivalen 2019

Nu är det äntligen dags för årets största musikfest! 28 tävlande ska göra upp om vem som ska representera Sverige i Eurovision-finalen i Tel Aviv. Men vem vinner Melodifestivalen 2019? Kan du tippa segraren? Häng med i vår guide som ger dig allt du behöver veta kring odds och betting och att tippa på Melodifestivalen.

Vill du tippa Eurovision 2019?

Artist & BidragOddsSpela på artisten
Jon-Henrik Fjällgren – Norrsken3.00

Spela på Jon-Henrik

Hanna Ferm & LIAMOO3.50

Spela på Hanna & LIAMOO

John Lundvik – Too late for love7.50

Spela på John

Bishara – On my own12.00

Spela på Bishara

Lisa Ajax – Torn12.00

Spela på Lisa

Mohombi – Hello12.00

Spela på Mohombi

Wiktoria – Not with me12.00

Spela på Wiktoria

Malou Prytz – I do me14.00

Spela på Malou

Anna Bergendahl – Ashes to ashes26.00

Spela på Anna

Anton Hagman – Känner dig31.00

Spela på Anton

Rebecka Karlsson – Who I am36.00

Spela på Rebecka

Andreas Johnson – Army of us41.00

Spela på Andreas

Nano – Chasing Rivers41.00

Spela på Nano

Lovers of Valdaro – Somebody Wants46.00

Spela på Lovers of Valdaro

Martin Stenmarck – Låt skiten brinna51.00

Spela på Martin

Vlad Reiser – Nakna i regnet51.00

Spela på Vlad

Arvingarna – I do71.00

Spela på Arvingarna

Lina Hedlund – Victorious76.00

Spela på Lina

Omar Rudberg – Om om och om igen76.00

Spela på Omar

Pagan Fury – Stormbringer76.00

Spela på Pagan

Dolly Style – Habibi101.0

Spela på Dolly Style

Ann-Louise Hansson – Kärleken finns kvar201.0

Spela på Ann-Louise

Odds Melodifestivalen 2019

Hur gör man då för att tippa på Melodifestivalen? Vilka typer av bettingar kan man egentligen göra? Det är så klart inte bara möjligt att spela på vem som kommer att vinna hela kalaset. Slutsegraren är så klart den populäraste bettingen, men du kan kan även satsa pengar på vem som kommer kvalificerar sig till finalen från deltävlingarna.

Om du brukar sitta med penna och block framför TV:n, och göra tabeller för förutspå resultatet, så kan du istället ta chansen att göra en betting – och plocka hem några slantar om du sätter vinnaren. Dessutom kan du så klart även tippa på deltävlingarna. Hur allt kring deltävlingsmomenten fungerar ska vi titta på lite längre fram.

Tippa gratis på Melodifestivalen med Unibet

Vill du spela på Melodifestivalen odds, men inte lägga ut några pengar? Så skall du ta del av Unibets generösa erbjudande. Du kan lägga ett 50 kr freebet på vilket Schlagerfinal odds du vill hos Unibet och betala med et 50 kr freebet, som Unibet ger till dig. Vinner du, så tar Unibet tillbaka summan för insatsen och du behåller vinsten utan några som helst krav på att omsätta vinsten.

Du behöver inte anmäla dig erbjudandet, du skall bara gå in och spela. Ifall du inte ännu är kund hos Unibet, så rekommenderar vi att du använder vår bonuskod till Unibet. På detta vis kan du maxa ditt spelande hos dem.

Läs mer om freebet hos Unibet här

 

Tippa vinnare Melodifestivalen – och vinn stort

Melodifestivalen har växt snabbt i popularitet under de senaste åren. Intresset för tävlingarna är faktiskt gigantiskt och det här är en händelse som tycks engagera varenda människa i Sverige under tävlingsperioden. Det mediala intresset är rekordstort och de kommande veckorna kommer garanterat att fyllas med mycket spänning, tonarthöjningar, dans, schlageryra och sensationella klädbyten. Sedan musiktävlingen gick av stapeln för första gången 1958 har den garanterat ändrat karaktär. Att betta på sport har man kunnat göra under lång tid men idag kan man så klart även tippa på Melodifestivalen. Det sägs att man inte kan tävla i musik men en sak är klar – det går utmärkt att betta på vinnaren av tävlingen. Kom ihåg att du skall vara över 18 år för att spela på odds och även att du spelar ansvarsfullt.

Spela på Mello odds hos Unibet här

 

Spelbolag med bäst Melodifestivalen odds

Två bettingbolag som storsatsar inför kommande Melodifestivalyra är Unibet och ComeOn. Är du nyfiken på hur oddsen ser ut är det bara att besöka deras webbsidor för en uppdaterad mello-statistik och odds Melodifestivalen 2019. När det gäller den här här typen av tävlingar vet man så klart aldrig om det blir en förtippad favorit eller en okänd debutant som kommer att stå högst på prispallen. Henrik Holm, spelexpert på Unibet, hävdar att vi faktiskt ska vara beredda på det mesta inför den kommande tävlingen.

Unibet har som mål att erbjuda Sveriges bästa odds och liveodds och du har så klart möjlighet att göra många olika typer av mellobets. Även om många förknippar Unibet med ligor som Premier Leauge, Champions Leauge så finns det alltså under kommande schlagerveckor möjlighet att istället rikta strålkastarljuset mot schlagerscenen. Även på ComeOn sker en storsatsning på Melodifestivalen och man har sett till att du får ett riktigt bra odds och möjligheten att spela på din favoriter. På deras hemsida hittar du all info om Melodifestivalen 2019 artister.

Spela hos Unibet Spela hos ComeOn

Hemligheten bakom en lyckad schlagersatsning

Hur ska man då tänka då man ska tippa på Melodifestivalen? Är man inte insatt i den glittrande schlagervärlden har man kanske inte en given favorit som man vill satsa på. Det finns så klart inget enkelt svar på den frågan. Men ett tips kan så klart vara att läsa in sig lite på startfältet och ta en titt på tidigare statistik samt Melodifestivalen odds. Tidningarna brukar alltid vara fyllda med information om de tävlande. Artisternas låtar brukar betygsättas med så väl getingar som plustecken. Men som bekant vet man aldrig vilken utgång som tävlingen får. Vi har varit med om några riktiga skrällar genom åren och har du satsat rätt har du chansen att vinna stort.
Steg ett för melodifestivalen-bettaren är att vara påläst och därför tänkte vi hjälpa dig en bit på vägen och gör en djupdykning i upplägget av tävlingen och de olika bidragen.

Representera Sverige i Israel

När Melodifestivalen drar igång så är det faktiskt den 59:e gången som tävlingen går av stapeln. Vinnaren kommer att få resa till Tel Aviv, Israel i maj för att representera vårt avlånga land. Vem vann Melodifestivalen förra året? Ja, som du säkert minns så var det Benjamin Ingrosso, som stod som segrare med låten “Dance you off”. Benjamin lyckades knipa en sjundeplatsen i Lissabon, men vinnare var Netta Barzilai från Israel som charmade både publiken och den internationella juryn med låten “Toy”. Nu väntar ett par spännande veckor för de tävlande som ska försöka ta sig hela vägen till finalplatsen. Intresset är rekordstort i år och festivalbossen Christer Björkman på SVT utlovar att årets upplägg kommer att bli något alldeles extra.

Leds av kvartett

Det var David Lindgren som ledde programmet under 2018. Han gjorde storsuccé i rutan även 2017 och med andra ord så tog han på sig programledarrollen för andra året i rad. Det här årets tas programledarskapet över av Sarah Dawn Finer, Kodjo Akolor, Marika Carlsson och Eric Saade. Tillsammans ska de guida oss igenom årets populäraste musiktävling.

Turné melodifestivalen 2019 städer

Precis som tidigare år så kommer Melodifestivalen att bege sig ut på turné i landet. Totalt arrangeras fyra olika deltävlingar och dessutom blir det ett uppsamlingheat innan det är dags att fylla hela Friends Arena med glitter och dans. Sent på kvällen den 9 mars vet vem vi vem som vunnit hela tävlingen.

Melodifestivalen 2019 deltagare

Du kan så klart betta på alla olika deltävlingar. Med andra ord väntar en spännande månad med ett nytt event varje vecka. Låt oss gissa att tidningarna kommer att var fyllda med spekulationer om tävlingar och deltagarna. Redan nu har det börjat spekuleras i bidragen av Melodifestivalen 2019 deltagare.

Totalt 28 bidrag tävlar alltså i deltävlingarna. Under de fem första programmen så är det tittarna som har full makt över resultatet i omröstningen. Totalt 8 av bidragen kommer att gå direkt till finalen, det vill säga de tävlande som placerar sig på första och andra plats. Dessutom får de tävlande som placerar sig på tredje och fjärde plats ytterligare en chans i det som kallas för uppsamlingsheatet. Totalt kommer 2-4 bidrag av dessa vidare till finalen. Melodifestivalen odds gör det så klart möjligt att även tippa på dessa “andra chansen-vinnare”. När det är dags för final så kommer tittarna tillsammans med jurygrupperna rösta om vem som vinner Melodifestivalen 2019.

Deltävling 1: Göteborg

Tävlingen rivstartar på västkusten, närmare bestämt i Göteborg. Startfältet och odds på att kvalificera sig:

StartnummerLåt & ArtistResultat
1Nano – Chasing RiversVidare till 2:a chansen
2High 15 – No DramaUtslagen
3Wiktoria – Not with meVidare till final
4Zeana feat. Anis Don Demina – Mina bränderUtslagen
5Arja Saijonmaa – Mina fyra årstiderUtslagen
6Mohombi – HelloVidare till final
7Anna Bergendahl  – Ashes To AshesVidare till 2:a chansen

Deltävling 2: Malmö

Den andra deltävlingen i Sveriges tredje största stad, och även här väntar ett spännande startfält.

StartnummerLåt & ArtistResultat
1Andreas Johnson – Army Of UsVidare till 2:a chansen
2Malou Prytz – I Do Me Vidare till final
3 Oscar Enestad – I Love It Utslagen
4Jan Malmsjö – Leva livet Utslagen
5 Vlad Reiser – Nakna i regnetVidare till 2:a chansen
6Songburning – Mimi Werner Vidare till final
7Margaret – Tempo Utslagen

Deltävling 3: Leksand

När det är dags för den tredje deltävlingen riktar vi blickarna mot Dalarna.

StartnummerLåt & ArtistResultat
1The Lovers Of Valdaro – Somebody Wants
2Dolly Style – Habibi
3Martin Stenmarck – Låt skiten brinna
4Lina Hedlund – Victorious
5Omar Rudberg – Om om och om igen
6Rebecka Karlsson – Who I Am
7Jon Henrik Fjällgren – Norrsken

Deltävling 4: Lidköping

Lidköping står som värd i den avslutande deltävlingen.

StartnummerLåt & ArtistResultat
1Pagan Fury – Stormbringer
2Anton Hagman – Känner dig
3Lisa Ajax – Torn
4Arvingarna – I Do
5 Bishara – On My Own
6Ann-Louise Hanson – Kärleken finns kvar
7 John Lundvik – Too Late For Love

Andra chansen: Nyköping 2 mars

Det kommer garanterat vara en hel del som står på spel då Melodifestivalen-turnén når Nyköping. Det är nämligen här som andra chansen kommer att avgöras. Det är första gången som Nyköping är med som värdstad i Melodifestivalen. Kanske kommer Melodifestivalen 2019 Nyköping bjuda på några stora överraskningar?

Melodifestivalen 2019 final: Friends Arena, Stockholm 9 mars 2019

Den 9:e mars är då så äntligen dags! Nu ska hela tävlingen avgöras. De tävlande som tagit sig vidare från de olika deltävlingarna ska nu tävla om titeln vinnaren Melodifestivalen 2019. The winner takes it all! Segraren kommer ju försvara de blågula färgerna i Tel Aviv i maj. Förra året bjöd vinnaren Benjamin Ingross n på en färgsprakande finalfest. Vem som står segrare den här gången är så klart den stora frågan.

 

Melodifestivalen 2019 final startfält

StartnummerArtist
1 Jon-Henrik Fjällgren
2 Hanna Ferm & LIAMOO
3 John Lundvik
4 Bishara
5 Lisa Ajax
6 Mohombi
7 Wiktoria
8 Malou Prytz
9 Anna Bergendahl
10 Anton Hagman
11 Rebecka Karlsson
12 Andreas Johnson
13 Nano
14 Lovers of Valdaro
15 Martin Stenmarck
16 Vlad Reiser
17 Arvingarna
18 Lina Hedlund
19 Omar Rudberg
20 Pagan Fury
21 Dolly Style
22 Ann-Louise Hansson
23 High 15
24 Zeana feat. Anis Don Demina
25 Arja Saijonmaa
26 Oscar Enestad
27 Jan Malmsjö
28 Margaret

Som vi sett bjuder startfältet på stor variation. Det finns många exempel på tävlingar då de mest otippade bidragen faktiskt tagit hem vinsten. Kanske kommer veteranen Jan Malmsjö  sopa banan av konkurrenterna eller kanske kommer Andreas Johnson ta hem segern denna gång?

Visste du förresten att Melodifestivalen 2019 biljetterna och Melodifestivalen 2019 genrep sålde slut på bara 20 minuter? Med andra ord kan du räkna med en kokande arena… Runt kl 22:30 räknar vi med att vi har svaret på vem som vinner hela kalaset!