Kommersiellt innehåll | 18+ | Regler & villkor gäller

Tippa på Melodifestivalen 2020

Nu är det äntligen dags för årets största musikfest! 28 tävlande ska göra upp om vem som ska representera Sverige i Eurovision-finalen i Rotterdam. Men vem vinner Melodifestivalen 2020? Kan du tippa segraren? Häng med i vår guide som ger dig allt du behöver veta kring odds och betting och att tippa på Melodifestivalen. Klicka knappen nedan och spela på Melo hos Unibet.
 

Spel på Melo

Regler & villkor gäller 18+.

Odds Melodifestivalen 2020

Hur gör man då för att tippa på Melodifestivalen? Vilka typer av bettingar kan man egentligen göra? Det är så klart inte bara möjligt att spela på vem som kommer att vinna hela kalaset. Slutsegraren är så klart den populäraste bettingen, men du kan kan även satsa pengar på vem som kommer kvalificerar sig till finalen från deltävlingarna.

Om du brukar sitta med penna och block framför TV:n, och göra tabeller för förutspå resultatet, så kan du istället ta chansen att betta – och plocka hem några slantar om du sätter vinnaren. Dessutom kan du så klart även tippa på deltävlingarna. Hur allt kring deltävlingsmomenten fungerar ska vi titta på lite längre fram.

Tippa på Melodifestivalen med Unibet

Vill du spela på Melodifestivalen odds, men inte lägga ut några pengar? Så skall du ta del av Unibets generösa erbjudande. Du kan lägga ett 50 kr freebet på vilket Schlagerfinal odds du vill hos Unibet och betala med et 50 kr freebet, som Unibet ger till dig. Vinner du, så tar Unibet tillbaka summan för insatsen och du behåller vinsten utan några som helst krav på att omsätta vinsten.

Du behöver inte anmäla dig erbjudandet, du skall bara gå in och spela. Ifall du inte ännu är kund hos Unibet, så rekommenderar vi att du använder vår bonuskod till Unibet. På detta vis kan du maxa ditt spelande hos dem.

Läs mer om freebet hos Unibet här

Tippa vinnare Melodifestivalen – och vinn stort

Melodifestivalen har växt snabbt i popularitet under de senaste åren. Intresset för tävlingarna är faktiskt gigantiskt och det här är en händelse som tycks engagera varenda människa i Sverige under tävlingsperioden. Det mediala intresset är rekordstort och de kommande veckorna kommer garanterat att fyllas med mycket spänning, tonarthöjningar, dans, schlageryra och sensationella klädbyten. Sedan musiktävlingen gick av stapeln för första gången 1958 har den garanterat ändrat karaktär. Att betta på sport har man kunnat göra under lång tid men idag kan man så klart även tippa på Melodifestivalen. Det sägs att man inte kan tävla i musik men en sak är klar – det går utmärkt att betta på vinnaren av tävlingen. Kom ihåg att du skall vara över 18 år för att spela på odds och även att du spelar ansvarsfullt.

Spela på Mello odds hos Unibet här

Spelbolag med bäst Melodifestivalen odds

Två bettingbolag som storsatsar inför kommande Melodifestivalyra är Unibet och ComeOn. Är du nyfiken på hur oddsen ser ut är det bara att besöka deras webbsidor för en uppdaterad mello-statistik och odds Melodifestivalen 2020. När det gäller den här här typen av tävlingar vet man så klart aldrig om det blir en förtippad favorit eller en okänd debutant som kommer att stå högst på prispallen. Henrik Holm, spelexpert på Unibet, hävdar att vi faktiskt ska vara beredda på det mesta inför den kommande tävlingen.

Unibet har som mål att erbjuda Sveriges bästa odds och liveodds och du har så klart möjlighet att göra många olika typer av mellobets. Även om många förknippar Unibet med ligor som Premier Leauge, Champions Leauge så finns det alltså under kommande schlagerveckor möjlighet att istället rikta strålkastarljuset mot schlagerscenen. Även på ComeOn sker en storsatsning på Melodifestivalen och man har sett till att du får ett riktigt bra odds och möjligheten att spela på din favoriter. På deras hemsida hittar du all info om Melodifestivalen 2020 artister.

Spela hos Unibet Spela hos ComeOn

Hemligheten bakom en lyckad schlagersatsning

Hur ska man då tänka då man ska tippa på Melodifestivalen? Är man inte insatt i den glittrande schlagervärlden har man kanske inte en given favorit som man vill satsa på. Det finns så klart inget enkelt svar på den frågan. Men ett tips kan så klart vara att läsa in sig lite på startfältet och ta en titt på tidigare statistik samt Melodifestivalen odds. Tidningarna brukar alltid vara fyllda med information om de tävlande. Artisternas låtar brukar betygsättas med så väl getingar som plustecken. Men som bekant vet man aldrig vilken utgång som tävlingen får. Vi har varit med om några riktiga skrällar genom åren och har du satsat rätt har du chansen att vinna stort.
Steg ett för melodifestivalen-bettaren är att vara påläst och därför tänkte vi hjälpa dig en bit på vägen och gör en djupdykning i upplägget av tävlingen och de olika bidragen.

Representera Sverige i Holland

När Melodifestivalen drar igång så är det faktiskt den 60:e gången som tävlingen går av stapeln. Vinnaren kommer att få resa till Tel Aviv, Israel i maj för att representera vårt avlånga land. Vem vann Melodifestivalen förra året? Ja, som du säkert minns så var det John Lundvik, som stod som segrare med låten “Too late for love”. Johan lyckades knipa en femte plats i Tel Aviv, men vinnare var Duncan Laurence från Nederländerna som charmade både publiken och den internationella juryn med låten ”Arcade”. Nu väntar ett par spännande veckor för de tävlande som ska försöka ta sig hela vägen till finalplatsen. Intresset är rekordstort i år och festivalbossen Christer Björkman på SVT utlovar att årets upplägg kommer att bli något alldeles extra.

Leds av kvartett

Det var Sarah Dawn Finer, Kodjo Akolor, Marika Carlsson och Eric Saade som ledde programmet under 2019. Kvartetten gjorde stor succé i rutan. Det här årets tas programledarskapet över av Lina Hedlund, Linnea Henriksson och David Sundin. Tillsammans ska de guida oss igenom årets populäraste musiktävling.

Turné melodifestivalen 2020 städer

Precis som tidigare år så kommer Melodifestivalen att bege sig ut på turné i landet. Totalt arrangeras fyra olika deltävlingar och dessutom blir det ett uppsamlingheat innan det är dags att fylla hela Friends Arena med glitter och dans. Sent på kvällen den 9 mars vet vem vi vem som vunnit hela tävlingen.

Melodifestivalen 2020 deltagare

Du kan så klart betta på alla olika deltävlingar. Med andra ord väntar en spännande månad med ett nytt event varje vecka. Låt oss gissa att tidningarna kommer att var fyllda med spekulationer om tävlingar och deltagarna. Redan nu har det börjat spekuleras i bidragen av Melodifestivalen 2020 deltagare.

Totalt 28 bidrag tävlar alltså i deltävlingarna. Under de fem första programmen så är det tittarna som har full makt över resultatet i omröstningen. Totalt 8 av bidragen kommer att gå direkt till finalen, det vill säga de tävlande som placerar sig på första och andra plats. Dessutom får de tävlande som placerar sig på tredje och fjärde plats ytterligare en chans i det som kallas för uppsamlingsheatet. Totalt kommer 2-4 bidrag av dessa vidare till finalen. Melodifestivalen odds gör det så klart möjligt att även tippa på dessa “andra chansen-vinnare”. När det är dags för final så kommer tittarna tillsammans med jurygrupperna rösta om vem som vinner Melodifestivalen 2020.

Deltävling 1: Linköbing

Tävlingen rivstartar på Saab Arena i Linköping. Startfältet och odds på att kvalificera sig:

StartnummerLåt & ArtistOdds
1Malou Prydz – ”Ballerina”Odds 26.0
2Felix Sandman – ”Boys with emotions”Odds 3.5
3OVÖ – ”Inga problem”Odds 101.0
4The Mamas – ”Move”Odsd 16.0
5Suzi P – ”Moves”Odds 76.0
6Sonja Aldén – ”Sluta aldrig gå”Odds 76.0
7Robin Bengtsson – ”Take a chance”Odds 10.0

Odds är tagen fron Unibet. Kom ihåg att odds kan forändre sig löbende.

Deltävling 2: Göteborg

Den andra deltävlingen hålls på västkusen, närmare bestämt i Göteborg, och även här väntar ett spännande startfält.

StartnummerLåt & ArtistOdds
1Linda Bengtzing – ”Alla mina sorger”Odds 76.0
2Dotter – ”Bulletproof” Odds 18.0
3Anna Bergendahl – ”Kingdom come” Odds 16.0
4Thorsten Flinck – ”Miraklenas tid” Odds 51.0
5Klara Hammarström – ”Nobody”Odds 26.0
6Paul Rey – ”Talking in my sleep”Odds 14.0
7Mendez feat. Alvaro Estrella – ”Vamos amigos”Odds 14.0

Odds är tagen fron Unibet. Kom ihåg att odds kan forändre sig löbende.

Deltävling 3: Luleå

När det är dags för den tredje deltävlingen riktar vi blickarna mot Norrbotten.

StartnummerLåt & ArtistOdds
1Faith Kakembo – ”Crying rivers”Odds 36.00
2Amanda Aasa – ”Late” (från ”P4 Nästa”)Odds 76.00
3Albin Johnsén – ”Livet börjar nu”Odds 26.00
4Drängarna – ”Piga och dräng”Odds 101.00
5Mariette – ”Shout it out”Odds 10.00
6Anis don Demina – ”Vem är som oss”Odds 36.00
7Mohombi – ”Winners”Odds 12.00

Odds är tagen fron Unibet. Kom ihåg att odds kan forändre sig löbende.

Deltävling 4: Malmö

Malmö  står som värd i den avslutande deltävlingen.

StartnummerLåt & ArtistOdds
1Hanna Ferm – ”Brave”Odds 5.50
2Nanne Grönvall – ”Carpool karaoke”Odds 76.00
3William Stridh – ”Molnljus”Odds 26.00
4Jakob Karlberg – ”Om du tror att jag saknar dig”Odds 36.00
5Ellen Benediktson och Simon Peyron – ”Surface”Odds 26.00
6Victor Crone – ”Troubled waters”Odds 9.00
7Frida Öhrn – ”We are one”Odds 51.00

Odds är tagen fron Unibet. Kom ihåg att odds kan forändre sig löbende.

Andra chansen: Eskilstuna 29 februari

Det kommer garanterat vara en hel del som står på spel då Melodifestivalen-turnén når Eskilstuna. Det är nämligen här som andra chansen kommer att avgöras. Det är första gången som Eskilstuna är med som värdstad i Melodifestivalen. Kanske kommer Melodifestivalen 2020 Eskilstuna bjuda på några stora överraskningar?

Melodifestivalen 2020 final: Friends Arena, Stockholm 7 mars 2020

Den 7:e mars är då så äntligen dags! Nu ska hela tävlingen avgöras. De tävlande som tagit sig vidare från de olika deltävlingarna ska nu tävla om titeln vinnaren Melodifestivalen 2020. The winner takes it all! Segraren kommer ju försvara de blågula färgerna i Tel Aviv i maj. Förra året bjöd vinnaren Johan Lundvik på en färgsprakande finalfest. Vem som står segrare den här gången är så klart den stora frågan.

Melodifestivalen 2020 final startfält

Som vi sett bjuder startfältet på stor variation. Det finns många exempel på tävlingar då de mest otippade bidragen faktiskt tagit hem vinsten. Kanske kommer skådisen Thorsten Flinck bjuda på oss på ett mirakel? Eller så sopar storfavoriten Felix Sandman banan av konkurrenterna?

Visste du förresten att Melodifestivalen 2020 biljetterna och Melodifestivalen 2020 genrep sålde slut på bara 20 minuter? Med andra ord kan du räkna med en kokande arena… Runt kl 22:30 räknar vi med att vi har svaret på vem som vinner hela kalaset!