Live odds EM

Last updated april 13, 2022

I den här guiden så ska vi ta en närmare titt på live odds på EM 2020. För vilka är egentligen fördelarna med att spela live? Finns det några nackdelar med Live odds EM? Svaren på dessa frågor får du här. Om du vill komma igång med live odds EM kan vi även tipsa om några spelbolag som erbjuder särskilt bra Live odds EM samt bonusar.

Live odds EM

Live odds EM

Om du är nybörjare på det här med live odds, är så klart den första frågan var det egentligen är för något, eller hur? Enkelt förklarat så kan man säga att det handlar om betting i realtid. Betyder att du inte spelar före matchen utan under tiden som matchen pågår. Spännande? Alla gånger!

Att spela live har blivit allt mer populärt genom åren. Vi förstår varför. Att betta live adderar ju mycket spänning till en match. Du har möjlighet att ändra ditt spel under tiden som matchen fortgår. Många tycker att det kul att försöka läsa matchen och utifrån det göra sina satsningar.

Fördelarna med liveodds EM

Som i det mesta i livet så finns det både för- och nackdelar med live odds vi börja med att titta på några av de främsta fördelarna med den här typen av spel.

Du får chansen att blixtsnabbt reagera på spelet

Den kanske mest självklara fördelen med att spela live är att du snabbt kan reagera på det som sker på planen. Om du spelar innan matchen börjar så försöker du så klart att kolla in lagens formkurva, tidigare statistik och annat som kan påverka utfallet i matchen.

Men som alltid så kan det ju hända någonting oväntat redan i matchens 1:a minuter. Har du valt live odds kan du ju nu ändra på din satsning utifrån det är precis som har hänt på planen. Det ger dig tlite mer frihet i ditt spelande.

Maxad underhållning

Hur brukar du välja att följa matcherna? En stor fördel med att spela live är faktiskt att det ger betydligt mer spänning. Genom att försöka läsa spelet och anpassa sin satsning efter det som sker på planen blir faktiskt det flesta former av matcher riktigt spännande.

Vill man få ut mesta möjliga av en fotbollsmatch kan alltså live odds alltså verkligen rekommenderas.

Vilka är nackdelar med live odds EM?

Men även om det alltså finns en hel del saker på plussidan när det gäller live odds så finns det så klart vissa saker som är lite mer negativa. För att ge dig en fullständig bild av dig av live odds så ska vi också titta närmare på dessa.

Du har inte kunskap om matchen

Det kan vara frestande att spela på många typer av matcher. Men en fallgrop kan vara att man försöker spela på ett lag eller en match som man inte vet så mycket om. Även om man har möjlighet att ändra sitt spel under matchens gång är det ändå viktigt att man i förväg har kollat upp lagen och tittat på deras statistik.

Annars finns risken att man gör ett misstag och spelar på en match som man faktiskt inte vet så mycket om. Så undvik dessa tråkiga misstag börja med att läsa in dig innan du går in och spelar live.

Du tar impulsiva beslut

Det kan så klart går fort i fotbollens värld. Och när du spela live har du möjlighet att justera dina satsningar. Men det finns också en fara i det. Om du har läst in dig på ett lag och har koll på deras styrkor och svagheter, så behöver du inte ta ett impulsivt beslut som får dig att frångå den ursprungliga strategi du hade innan matchen.

Har du planerat att spela på ett visst lag får du så klart vara beredd på att det kan se ut som att satsningen inte går hem till en början. Vi kan ju ändå vara så att det vänder igen efter en viss tid spel. Så undvik att ta dåliga beslut och håll dig till din ursprungsplan även när du spelar live.

Vi vill också rekommendera att du kollar upp olika spelbolag för att se vilka som kan ge dig absolut bäst odds. Om du har gjort det i förväg så kan du snabbt placera ditt bet, och få bästa tänkbara odds när du gör det.

Glöm inte bort att lyssna på din magkänsla

Man får ofta höra att man ska lyssna på sin magkänsla. Det gäller även sportens värld. Och inte minst är live odds.

Även om det händer mycket på planen så är det en god idé att hålla fast vid den där första magkänslan som kanske säger att laget även om laget gar vissa svårigheter på planen under det första 30 minuterna ändå kommer du hem vinsten.

Så även om motståndarlaget har en riktigt imponerande start så bör du ändå hålla kvar vid din magkänsla.

Två spelbolag som erbjuder riktigt bra liveodds

Tycker du att det här med live odds låter som någonting för dig? Då ska du läsa vidare här. Vi har nämligen listat två spelbolag som är riktigt bra på just live odds och som garanterat kommer ha mycket att erbjuda i EM 2020.

bet365

bet365 är det största spelbolaget på vår lista. Bet365 erbjuder riktigt bra spelmöjligheter på de flesta former av sporter. Få andra spelbolag kan mäta sig med bet365 då det gäller spelutbud.

Designen är riktigt bra och oavsett om det gäller live odds eller någon annan form av odds kan du enkelt hitta det du behöver på deras plattform. Alla stora turneringar erbjuds och man kommer så klart satsa extra mycket i samband med EM 2020.

Unibet

Vi förflyttar oss från Storbritannien hem till Sverige. Här är ju Unibet stor favorit hos många spelare. Så även hos oss. Unibet är stora inom fotboll och kommer att ge oss många möjligheter under det kommande mästerskapet.

Live odds kommer att erbjudas en rad olika former och dessutom kan man räkna med att det kommer att dyka upp en hel del överraskningar under spelet. Dessutom erbjuds en så kallad cash out funktion.

Det innebär att du kan avbryta ditt spel i förväg om din satsning inte ser ut att gå hem och därmed minimera den summan som du annars skulle ha förlorat. Något som vi gillar med det här spelbolaget är att du faktiskt två olika bonusar att välja bland. Du som ny kund kan till exempel få en bonus som ger 100 % i insättningsbonus. Villkoren som gäller är att de måste omsättas 6 gånger till oddset 1,40. Villkor gäller + 18 år.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll