Bettingsidor med fotboll

Last updated april 1, 2022

Det finns gott om bettingsidor med fotboll att välja mellan för att placera sina spel. Här ska vi gå igenom mer vilka spelbolag som sticker ut samt vad som är bra att ha koll innan du sätter igång och bettar på sporten.

Hitta bettingsidor för fotboll

Att hitta bettingsidor med en tydlig inriktning på fotboll är inga konstigheter. Det finns ett stort urval och du som spelare kan välja och vraka bland sajterna. Vi har valt att jämföra olika bettingsidor för att hitta aktörerna som sticker ut och erbjuder en helhetsupplevelse som är större och bättre än andra. Många håller riktigt hög kvalité i både utbud och odds, samt andra viktiga kriterier. 

Som spelare har du råd med att vara kräsen i ditt val av bettingsajt, något du också ska vara. Många håller riktigt hög kvalité i både utbud och odds, samt andra viktiga kriterier. Med lite tips samt egna utvärderingar så kommer du inom kort hitta din egen favorit på marknaden.

Bet365

En av jättarna i branschen är Bet365. Grundat år 2000 så har man varit med länge i gamet vilket märks på flera olika sätt. Även om man idag är starka på flera olika sporter så är det fotboll och utbudet däromkring som är flaggskeppet.

Du kan spela på alla tänkbara matcher både innan och under matchens gång och det finns alltid gott om livestreams du kan använda som verktyg. Dagligen så sänds hundratals matcher och kombineras med ett stort utbud av olika odds. Har du inte utforskat sajten förr så är det hög tid att göra det. För att få en kickstart så finns det en Bet365 bonuskod att ta del av vid din första insättning.

Bethard

Bethard är precis som namnet antyder en bettingsida med en något hårdare framtoning. Reklamkampanjer med kändisar likt Zlatan Ibrahimovic har gjort att sidan har etsat fast sig på många spelares trumhinnor.

Det är dock inte endast på grund av reklamen utan även kvalitén och det stora utbud du får hos Bethard som gett sajten ett gott rykte. Det som framför allt sticker ut är oddsen som man erbjuder på stora ligor och turneringar. Dessa ligger absolut i framkant och då det alltid rekommenderas att du jämför odds på ett spel du fastnat för så kan du mycket väl landa hos Bethard. Extra passande nu då det finns en Bethard bonus att ta del av vid din första insättning även här! 

Unibet

Kända för sina oändliga möjlighet att spela live så hittar vi Unibet, som också är en väletablerad och välkänd aktör på marknaden. Oavsett om du söker spel på matcher från toppligorna i Europa eller spel på lägre divisioner på andra sidan jordklotet så kan du räkna med att hitta det hos Unibet.

Självklart finns det möjlighet att spela både innan och under match, där du kommer slås av det stora utbudet av streams som tillåter dig att se matcherna live. En funktion som är väldigt uppskattad är Unibets spelbyggare där du själv kombinerar och sätter ihop ditt slutgiltiga spel. Testa spelbyggaren och mycket annat med Unibet bonus som är tillgänglig som ett välkomsterbjudande.

Campobet

I Campobet så hittar du en av branschens nyare bettingsidor där du får fotboll i överflöd. Trots endast ett fåtal år på marknaden så har sajten vuxit fram till en otroligt stark aktör som fokuserar helt och hållet på sport och odds.

Satsningen ligger därtill på fotboll vilket passar utmärkt för den som älskar sporten och att betta på densamma. Man konstlar inte till det i onödan utan det är en väldigt lättnavigerad sida. Det erbjuds fina odds, tekniska finesser och överraskningar. En av dessa är en Campobet bonus som man får ta del av utan att använda någon form av bonuskod. 

Betway

Sist men inte minst så kan du ta del av en Betway bonus och påbörja äventyret på samma sajt. Den här bettingsidan är för den som känner att spela när man är på språng då det finns en alldeles utmärkt app att göra detta på. Därtill finns det flera funktioner och tekniska finesser som gör Betway väldigt populär bland både nya och mer erfarna spelare.

Likt Unibet så finns det en bet builder-funktion där du kan sätta ihop dina egna spel och få unika odds på utfallet. Oavsett om du spelar innan eller under en match så är det en maxad spelupplevelse och du har ett utbud som många har svårt att konkurrera med.

Våra tips för att betta på fotboll 

Vilka tips finns det för att betta på fotboll? Hur blir man bättre och vad ska man tänka på?

Använd flera bettingsidor för större utbud:

Vi har listat ett par bettingsidor som samtliga erbjuder ett stort utbud. Dock så ska du fortfarande ha i åtanke att det KAN saknas matcher och oddsmarknader vid tillfällen, varav du kan få söka dig till en konkurrent. Ha därför alltid andra sajter till hands så att du kan hitta spelet du söker där. 

Spela hos det spelbolag med bäst odds:

Det rekommenderas också att du har konto på eller är beredd att spela på flera olika bettingsidor ur ett oddsperspektiv, speciellt när du spelar på fotboll. Även om det rör sig om marginaler så ska du alltid leta efter det högsta oddset på det spel du väljer. I längden blir det en stor skillnad.

Tillgång till statistik:

Nuförtiden finns det alla möjligheter i världen att få tillgång till statistik. Analyser är en stor del av processen för att bli lyckosam och en stor del av informationen som går att bygga en analys av grundar sig i statistik. 

Slutord

För att summera så finns det alltså ett gott urval av bettingsidor för fotboll och det är verkligen spelarens marknad. Va inte rädd för att hitta din favorit bland aktörerna, samtidigt som du även är öppen för att skifta vid tillfällen då det behövs.

Ta gärna del av en välkomstbonus för att få en extra stark start i ditt spelande, analysera dina spel och välj sen fritt mellan alla högklassiga sajter som finns för att hitta det bästa oddset.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll