Kommersiellt innehåll | 18+ | Regler & villkor gäller

Allsvenskan Betting Guide

Trots att Allsvenskan rent spelmässigt är en blåbärsnation ute i Europa (21:e plats enligt den senaste UEFA-rankningen), så fortsätter serien att vara en av de absolut populäraste bland svenskarna. Hos många spelbolag ligger Allsvenskan i topp och enligt en nyligen publicerad undersökning har hela 55 % av alla svenskar ett allsvenskt favoritlag. Dessutom är Allsvenskan en väldigt jämn serie med många potentiella vinnare varje år, till skillnad från exempelvis La Liga och Serie A.

Allsvenskan Betting Guide
Av User:Johan Elisson. (Photo taken by myself, User:Johan Elisson.) [GFDL, CC-BY-SA-3.0 eller CC BY-SA 2.5], via Wikimedia Commons
För dig som vill spela på Allsvenskan och bli en vinnare gäller det dock att inte låta känslorna ta överhanden. Visst kan det vara frestande att alltid betta på ditt favoritlag, men det är ingen hållbar taktik i längden.

Med detta i åtanke har vi i skapat en Allsvenskan Betting Guide med mängder av tips och råd om hur du kan maximera dina vinstchanser på Allsvenskan!

Bästa spelbolag för Allsvenskan

Att hitta rätt i spelbolags-djungeln kan göra vem som helst snurrig. Hundratals bookmakers erbjuder Allsvenskan odds och det är ofta svårt att skilja agnarna från vetet.

Nedan har vi listat våra favorit bookmakers för Allsvenskan betting, baserat på flera aspekter och erfarenhet. Alla de listade sajterna är licenserade i Europa, vilket innebär säkert spelande och skattefria vinster.

Våra favorit spelbolag för Allsvenskan (Sponsrad)

Placering Spelbolag Utbud Odds Registrera dig
1 bet365 5 av 5 5 av 5 bet365
2 Betsson 4 av 5 5 av 5 Betsson
3 Unibet 4 av 5 4 av 5 Unibet
4 ComeOn 4 av 5 4 av 5 ComeOn
5 Bethard 4 av 5 4 av 5 Bethard

bet365

bet365 är en av världens största bookmakers med miljontals spelare i fler än hundratals länder. Spelbolaget har ett stort fokus på fotboll och självklart finns spel på Allsvenskan tillgängligt. Utöver massvis av Allsvenskan odds på de olika matcherna kan du exempelvis betta på vinnare av Allsvenskan och vilket lag som kommer att åka ur serien, i skrivande stund, detta kan så klart ändra.

Betsson

Betsson är ett svenskägt spelbolag som erbjuder betting på sporter och event från hela världen. Företaget grundades år 2002 av de tre svenska entreprenörerna Fredrik Sidfalk, Henrik Berquist och Anders Holmgren.

Betsson har ett stort fokus på Allsvenskan betting och har ofta specialkampanjer på svensk fotboll. Ett exempel är kampanjen ”Visa färgerna” som kördes inför den allsvenska säsongsstarten 2017.

Kampanjen bestod av 57 Betsson-skyltar som var utplacerade i Stockholm. Förbipasserande kunde själv ändra skyltarnas utseende till sitt favoritlags färger. Det lag som under tagit över flest skyltar under en vecka fick sedan 30 000 kr till ett valfritt Tifo-arrangemang. Dessutom fick alla personer som ändrade en skylts färg en bonus att använda på Allsvenskan betting.

Unibet

Unibet är, precis som Betsson, ett svenskägt spelbolag med huvudkontor på Malta. Sloganen ”av spelare, för spelare” och den grönvita Unibet-loggan är idag synonymt med kvalitets-sportsbetting för många svenskar.
Vad gäller Allsvenskan odds så ligger Unibet oftast i topp bland spelbolagen. Dessutom finns en fyllig livebetting-sektion där du kan lägga dina Allsvenskan spel mitt under pågående matcher.

ComeOn

Till skillnad från de ovan nämnda spelbolagen är ComeOn en relativt ny bookmaker. Detta bör dock inte skrämma bort sig som spelar på Allsvenskan, då sajten tillhandahåller konkurrenskraftiga odds och mängder av spel på svensk fotboll. Faktum är att Allsvenskan betting ligger i topp hos ComeOn odds bland svenska spelare. Användarvänligheten är dessutom utmärkt och det går superenkelt att lägga dina spel oavsett om du surfar via datorn, mobiltelefonen eller surfplattan.

Bästa bonusar på Allsvenskan

Konkurrensen mellan de olika spelbolagen är stenhård. För att kunna locka till sig nya kunder erbjuder bookmakers därför välkomsterbjudanden till sina nya spelare.
Fantastiskt, eller hur?
Det kan dock, precis som valet av bookmaker, känns överväldigande att försöka hitta den bästa välkomstbonusen. Nedan tipsar vi därför om vilka typer av välkomstpaket de olika spelbolagen erbjuder, samt vad som kan vara bra att ha i åtanke när du hämtar hem bonusarna.

Våra favoritbonusar på Allsvenskan (Sponsrad)

Spelbolag Erbjudande Se bonuskoden
Betsson Upp till 1000 kr riskfritt* Betsson
Unibet 100% upp till 1 000 kr* Unibet
NordicBet 100% upp till 1 000 kr* NordicBet
ComeOn  400% upp till 500 kr* ComeOn
Bethard 125% upp till 1 250 kr* Bethard
Leo Vegas 100% upp till 1 000 kr* Leo Vegas
*Gäller endast nya kunder som är över 18 år, samt regler och villkor gäller.

Betsson

Som ny spelare hos Betsson kan du hämta hem ett riskfritt spel värt upp till 1 000 kr. Med riskfritt spel menas att du får pengarna tillbaka om du inte vinner. Om ditt spel däremot skulle gå hem är pengarna givetvis dina att behålla. Villkoren som gäller för bonusen är:

 • Om du sätter in 1 000 kr eller mer ges 1 000 kr i riskfritt spel
 • Om du sätter in mellan 500 kr och 999 kr ges 500 kr i riskfritt spel
 • Om du sätter in mellan 200 kr och 499 kr ges 200 kr i riskfritt spel
 • En insättning på mindre än 200 kr ger inget riskfritt spel
 • Omsättningen på vinster från det riskfria spelet är 1 gång till lägsta oddset 1.50
 • Det riskfria spelet måste användas inom 30 dagar

För dig som vill kunna spela stort utan att riskera något är Betssons välkomstbonus ett av de absolut bästa alternativen. Eftersom det riskfria spelet endast gäller på ett spel rekommenderar vi att satsa hela din första insättning (upp till 1 000 kr) på en gång.

UnibetUnibet

Hos Unibet kan nya spelare själva välja en av följande välkomstbonusar:

 • 200 % upp till 1 000 kr
 • 500 % när du sätter in 100 kr

Regler och villkor för välkomsterbjudandena är:

 • Omsättningskrav: 5x bonusbeloppet för 200 %-bonusen och 8x bonusbeloppet för 500 %-bonusen
 • Minsta odds som räknas mot omsättningen är 1.40
 • Om du väljer bonusen på 200 % får du även 50 free spins på Unibet Casino
 • Bonusarna kan användas på alla oddsspel

Unibets välkomsterbjudanden tillhör definitivt några av marknadens bästa och dessutom får du möjlighet att själv välja vilken bonus du vill ha. Den första bonusen på 200 % är att föredra om du vill sätta in en lite större summa och samtidigt hålla omsättningskraven nere. Bonusen som ger 500 % extra är däremot fördelaktig om du vill sätta in runt en hundralapp och maximera bonusbeloppet.

Allsvenskan betting odds – Olika spelformer

Ett vanligt misstag som många spelare gör när det kommer till Allsvenskan betting är att satsa helhjärtat på sitt favoritlag, match efter match. Även om detta kan kännas hoppfullt i stunden är det inte någon effektiv vinststrategi i längden.

För att bli en vinnande spelare på Allsvenskan odds krävs det att du fattar logiska beslut, baserade på fakta och statistik. Samtidigt bör du hålla dig undan att hamna i en annan vanlig fälla: att endast satsa på de favorittippade lagen. Detta kommer nämligen ge dåligt värde i längden.

Nedan ger vi våra främsta tips för hur du kan spela smart och få så bra värde som möjligt på Allsvenskan betting.

Spela på Allsvenskan vinnarodds innan säsongen börjar

Att spela på vinnarodds på Allsvenskan innebär att du tippar vem som kommer att lyfta Lennart Johanssons Pokal när de 30 omgångarna är färdigspelade. Allsvenskan odds på vinnare är oftast som bäst under försäsongen, innan serien har dragit igång. Vi rekommenderar därför starkt att spela på vinnare så fort oddsen har presenterats hos ditt spelbolag.

Eftersom Allsvenskan är en så pass populär serie finns det alltid möjligheter för skrällar. Under de 12 senaste säsongerna har hela 12 olika lag stått som svenska mästare. Vem hade till exempel kunnat att Norrköping skulle vinna serien år 2015?

De senaste åren har Malmö FF varit favorit i princip varje säsong och därmed gett ganska dåligt värde för pengarna. Vi rekommenderar därför att kolla in vinnaroddsen på några av Allsvenskans underdogs såsom Östersund eller Häcken.

Spel på antal mål

Från att ha varit en relativt målsnål liga har Allsvenskans målsnitt ökat konstant sedan år 2009. Under säsongen 2016 gjordes hela 737 mål i Allsvenskan, vilket ger ett snitt på 3.07 mål per match. Detta att jämföra med exempelvis Premier League som hade ett snitt på 2.80 mål per match den gångna säsongen.

Ett givet tips är att satsa på 3 eller fler mål när ett bottenlag spelar. I Allsvenskan 2016 släppte exempelvis Falkenbergs FF in hela 84 mål på 30 matcher (alltså närmare 3 mål i snitt per match).

Hemma- och bortamatcher

Med tanke på den otroliga uppslutning och stämning som finns kring de Allsvenska matcherna är det ingen överraskning att hemma- eller bortaplan har en stor påverkan på resultaten. Lag som oftast är starka på hemmaplan är AIK, Elfsborg, Malmö FF och IFK Göteborg.

På samma sätt som hemmaplan kan vara en stor fördel för ett flertal klubbar, så finns det ett antal lag som ofta underpresterar på bortaplan. Två exempel är Göteborg och Elfsborg som hade stora problem i bortamatcher under säsongen 2016. De bägge lagen tog endast 16 respektive 17 poäng av 45 möjliga, vilket innebar ett stort tapp i toppstriden.

Inbördes möten och spöken

Vikten av tidigare inbördes möten ska inte underskattas. Ett exempel är Djurgården som i skrivande stund inte lyckats vinna något av de 17 senaste Stockholmsderbyna. På samma sätt har Malmö FF traditionellt sett haft svårt mot Häcken medan man sällan förlorar mot Hammarby.

Att hålla koll på matcher som spelats mellan lagen de senaste åren är därför ett hett tips när du lägger dina spel på Allsvenskan.

Bäste målskytt

En populär typ av Allsvenskan betting är att spela på bäste målskytt under säsongen. Precis som med vinnare av Allsvenskan så går de bästa oddsen att hitta innan serien dragit igång.

Av naturliga skäl spelar Allsvenskans skyttekung oftast i något av de topplacerade lagen. Vi vill dock sätta upp ett varningens finger för spelare som är på väg bort från en klubb. Ett exempel på detta är år 2016 då Malmö FF´s Vidar Örn Kjartansson var tippad som en av huvudkandidaterna att vinna skytteligan och även låg i skytteligaledningen under större delen av säsongen. Under sommaruppehållet blev dock islänningen såld till Maccabi Tel Aviv FC och spelade inte andra delen av den allsvenska säsongen, vilket gjorde att John Owoeri kunde plocka hem skytteligatiteln.

Nedan har vi listat skyttekungarna i Allsvenskan de 10 senaste säsongerna.

Säsong Spelare Lag Gjorda mål
2017 Magnus Eriksson/Karl Holmberg Djurgårdens IF/IFK Norrköping 14
2016 John Owoeri Häcken 17
2015 Emir Kujovic IFK Norrköping 21
2014 Lasse Vibe IFK Göteborg 22
2013 Imad Khalili Helsingborg/IFK Norrköping 15
2012 Waris Majeed Häcken 23
2011 Mathias Ranégie Häcken 18
2010 Alexander Gerndt Helsingborg/Gefle 20
2009 Tobias Hysén IFK Göteborg 18
Wanderson Do Carmo GAIS 18
2008 Patrik Ingelsten Kalmar FF 19
2007 Marcus Berg IFK Göteborg 14
Razak Omotoyossi Helsingborg 14
Allsvenskan skyttekung
Av Stig Yngve [Public domain], via Wikimedia Commons

Om Allsvenskan

Fotbollsallsvenskan för herrar spelades för första gången år 1924/25 (under namnet ”Storserien”) och ersatte då Svenska Mästerskapen i Fotboll. I början spelades Allsvenskan höst/vår men inför säsongen 1959 ändrades spelschemat till vår/höst.

Mellan åren 1982 och 1990 spelades Allsvenskan som ett mästerskap, vilket innebar att man hade ett slutspel efter att serien var färdigspelad. De efterföljande åren testades ett nytt format, i vilket Allsvenskan bestod av 10 lag, där de sex lag som placerat sig bäst fick spela en mästerskapsserie.

År 1993 återinförde man den gamla strukturen och utökade antalet lag till 14 stycken. År 2008 utökades serien med ytterligare två lag, vilket även är det nuvarande formatet.

Mesta mästare i Allsvenskan är Malmö FF med totalt 19 Allsvenska guld, följt av IFK Göteborg med 18 titlar. Totalt har 19 klubbar vunnit Allsvenskan sedan starten och under de senaste 15 säsongerna har följande lag stått som segrare:

Säsong Vinnare
2002 Djurgårdens IF
2003 Djurgårdens IF
2004 Malmö FF
2005 Djurgårdens IF
2006 IF Elfsborg
2007 IFK Göteborg
2008 Kalmar FF
2009 AIK
2010 Malmö FF
2011 Helsingborgs IF
2012 IF Elfsborg
2013 Malmö FF
2014 Malmö FF
2015 IFK Norrköping
2016 Malmö FF
2017 Malmö FF

Vem vinner Allsvenskan 2018?

Att Allsvenskan är hetare än någonsin brukar sägas varje år. Säsongen 2018 tror vi dock att det verkligen stämmer. Intresset för Sveriges populäraste sportserie gör sig inte bara uttryck i ett ökat publiksnitt och större utrymme i media – även betting på Allsvenskan har ökat markant de senaste åren.

Kommer Malmö FF att försvara guldet och plocka hem den 20:e Allsvenska segern till ”Di Blåe”? Eller kan Norrköping revanschera sig från fjolåret och återupprepa succén från 2015? Ska ett topptippat AIK få lyfta pokalen för första gången sedan 2009?

Vi har listat lagen som har störst chans att stå som segrare efter 30 spelade omgångar.

Malmö FF

MFF står som klara favoriter att vinna Allsvenskan 2018. Klubben har sparkat förre årets tränare Allan Kuhn (trots att dansken fixade guldet) och tagit in den förre Djurgårdstränaren Magnus Persson, som senast var förbundskapten för Estlands landslag.

Objektivt sett har Malmö den absolut bredaste truppen och dessutom en rejäl kassa att kunna köpa nya spelare för under säsongen – mycket talar alltså för att Di Blåe kammar hem det tjugonde Allsvenska guldet.

Det som skulle kunna sätta käppar i hjulet för Malmö är det stundade Europaspelet, som gör att laget får ett intensivt spelschema under sommaren och eventuellt hösten.

Malmö FF
Av DenSportgladeSkåningen [CC BY-SA 4.0], från Wikimedia Commons

AIK

Efter en andraplats i Allsvenskan 2017 drömmer gnaget-supportrarna om att Rikard Norling ska leda klubben till sitt första Allsvenska guld sedan säsongen 2009. Gnaget är ett av de topptippade lagen i årets allsvenska säsong. Med rutinerade spelare som Henok Goitom, Stefan Ishizaki och Nils-Eric Johansson, tillsammans med de unga talangerna Kristoffer Olsson och Anton Jönsson Salétros, kommer AIK med största sannolikhet att utgöra ett hot i årets guldstrid.

Under säsongen kommer AIK även att ha den förre detta MFF-mittfältaren Simon Thern på lån från Heerenveen. Dessutom har man fyllt på plånboken rejält efter att ha sålt Alexander Isak till Dortmund för drygt 85 miljoner kronor.

IFK Norrköping

Att säga att Norrköping slog från underläge när man vann det Allsvenska guldet år 2015 är en underdrift. Laget imponerade även förra säsongen och jagade Malmö ända in i slutstriden. Detta bidrar till att ”Peking”, tillsammans med AIK, ses som den största utmanaren till Malmö i årets Allsvenska.

Ett stort frågetecken inför årets säsong är hur stor del Janne Andersson har haft i lagets prestationer. Andersson lämnade nämligen Norrköping efter Allsvenskan 2016 och tränar numera svenska landslaget. Ersättaren är Jens Gustafsson som tidigare tränat Halmstad och under säsongen 2016 var assisterande tränare i AIK.

IFK Göteborg

De fyra senaste säsongerna har IFK Göteborg varit uppe och nosat på guldet med en tredjeplats, två andraplatser och nu senast en fjärdeplats. Ska 2017 bli änglarnas år?
Laget ses på förhand som en av klar utmanare till Malmö FF och har stor potential med spelare som Emil Salomonsson, Sebastian Eriksson och Mads Albeak. Något som däremot saknats är en riktigt vass striker och i dagsläget får man förlita sig på Tobias Hysén och Elias Már Omarsson.

För att ha chans på guldet måste klubben få bukt med sina ekonomiska problem som man haft under senaste åren, samtidigt som Jörgen Lennartsson ska lyckas med konsten att svetsa samman laget. Ett stort steg i rätt riktning, både för ekonomin och lagets självförtroende, är om man lyckas kvalificera sig till Europa League under sommaren.

Djurgårdens IF

En joker i guldstriden 2017 är Djurgårdens IF som storsatsat inför säsongen. Djurgården har plockat hem både Andreas Isaksson och Kim Källström, som bägge troligtvis kommer att avsluta sina karriärer i Stockholmsklubben. Dessutom har man tagit in den unga talangen Gustav Engvall på lån från Bristol och köpt loss Jonas Olsson från West Bromwich.

Men kommer satsningen att ge snabba resultat?
Djurgården har inte placerat sig bättre än sexa under de nio senaste säsongerna och inte vunnit serien sedan 2005, vilket får oss att tveka om laget verkligen kommer tillhöra topp tre i år. Något man måste se upp med är dessutom att lägga för stort fokus och hopp på att Källström och Isaksson ska fixa guldet på egen hand.

Allsvenskan skyttekung 2017

Vem vinner Allsvenskans skytteliga 2017? Nedan har vi listat de hetaste kandidaterna!

Paulinho

Häckens brasilianske anfallsstjärna är favorittippad att vinna Allsvenskans skytteliga 2017. Under säsongen 2015 gjorde Paulinho hela 9 mål på 9 spelade matcher. Han tog dessutom laget till final i Svenska Cupen (där Malmö FF besegrades på straffar) efter att ha gjort två mål och en assist i semifinalen mot Hammarby.
Paulinho har däremot dragits med skadeproblem och för att ha en chans på skytteligatiteln 2017 krävs det att brasilianarens knä håller hela säsongen.

Henok Goitom

Den 36-år gamla AIK-anfallaren Henok Goitom är, efter Paulinho, andrafavorit till att vinna Allsvenskan skytteliga 2017. Efter en lång utlandskarriär kom Goitom tillbaka till AIK år 2012. Mellan 2012 och 2015 nätade han 39 gånger för gnaget innan det blev en vända till i utlandet.
Inför säsongen 2017 är Goitom tillbaka i den svartgula AIK-tröjan och ses som en av lagets absoluta toppspelare.

Sebastian Andersson

Om IFK Norrköping får behålla Sebastian Andersson under hela säsongen kommer den 25 år gamla anfallaren med största sannolikhet att vara med i kampen om skytteliga-titeln. Den förgående säsongen gjorde Andersson 14 mål på 30 spelade matcher, vilket gav en delad andraplats i skytteligan tillsammans med Vidar Örn Kjartansson.

Något som talar för att Sebastian Andersson kommer att ösa in mål i årets Allsvenska är att Norrköping tillhör en av favoriterna att vinna guldet, samtidigt som lagets tidigare målkung Emir Kujovic har sålts till KAA Gent.

Viktor Prodell

Elfsborgs-anfallaren Viktor Prodell gjorde en kanonsäsong 2016 och nätade hela 13 gånger, vilket gav en fjärdeplats i skytteligan. Prodell blev bland annat hjälte när han på egen hand ifjol vände bortamatchen mot Sundsvall till Elfsborgsseger.

Något som talar för att Prodell vinner skytteligan år 2017 är att Elfsborg har ett starkt och dynamiskt mittfält med en offensiv ambition. Förra säsongen gjorde man hela 58 mål, vilket var fler än samtliga lag i serien förutom Norrköping.

Pavel Cibicki

I Allsvenskan 2017 är Pavel Cibicki tillbaka i Malmö FF efter en succéutlåning till Jönköping Södra 2016. Cibicki gjorde totalt 10 mål på 26 spelade matcher och hade en betydande del i att Jönköping höll sig kvar i Allsvenskan.

Cibicki får ses som lite av en joker på listan med tanke på att Malmö FF redan har ett två starka anfallare i form av Markus Rosenberg och Alexander Jeremejeff. Om Cibicki lyckas ta en plats i startelvan har han dock goda möjligheter att bli en viktig del i MFF:s anfallsspel.

Allsvenskan och Europa – Lag som kvalar till Europa League och Champions League

Trots att Allsvenskan har låg status inom Europa har serien stigit i rankning de senaste åren tack vare Malmö FF:s avancemang till Champions League 2014 och 2015.
Följande Europaplatser ges till Allsvenskan:

Position Kvalar till
Första plats Går in i andra kvalomgången till Champions League
Andra plats Går in i första kvalomgången till Europa League
Tredje plats Går in i första kvalomgången till Europa League

År 2017 blir det Europaspel för Malmö FF, AIK och IFK Norrköping. Dessutom har Östersund en kvalplats till Europa League efter att ha vunnit Svenska Cupen 2016.
Europakvalet drar igång i juni/juli månad. För lag som går vidare till Europa League eller Champions League väntar ett tufft spelschema då matcherna ofta krockar med Allsvenskan, något som är viktigt att ha i åtanke när du lägger dina spel.

Spela på Allsvenskan – Tips & Tricks

Vi avslutar med några tips & trix som du alltid bör ha i bakhuvudet innan du lägger dina spel på Allsvenskan.

Samla så mycket information du bara kan

Att hålla dig uppdaterad och samla på dig så mycket information du bara kan är grunden till att bli en vinnande spelare i längden. Vilken form har de olika lagen? Finns det några skadade spelare? Hur ser tidigare inbördes möten ut? Kommer väderförhållandena att påverka matchen? Konstgräs eller riktigt gräs?
Genom att tillskaffa dig mycket information kan du ta logiska beslut och maxierna chansen för att dina spel ska gå hem.

Spela med hjärnan…

Det tål att sägas igen: ett av de absolut vanligaste misstagen när det kommer till Allsvenskan betting är att spela med hjärtat istället för hjärnan. Att alltid spela på ditt favoritlag kan vara lockande, men det är ingen vinnande strategi i längden.
För att kunna fatta så objektiva beslut som möjligt rekommenderar vi att du främst spelar på matcher i vilka du inte hejar på något av lagen som spelar.

…Men låt också magen säga sitt

Trots att dina spel bör vara baserade på objektiv information som du tillförskaffat dig, så är det inte fel att ibland lita på magkänslan. Har du en stor tro på att Jönköping Södra kommer att slå AIK fastän oddsen säger annorlunda? Tror du att ett bottentippat lag gör en kanonsäsong trots att alla experter hävdar motsatsen?
Kör på i så fall!

Hitta odds med bra värde

Att endast spela på vinst till de favorittippade lagen kommer inte att ge mycket värde i längden. På samma sätt blir du inte en vinnande spelare genom att gång efter gång satsa dina pengar på spel med skyhöga odds.
Hemligheten ligger istället i att hitta spel som du tror på och som samtidigt ger dig ett bra värde för pengarna.

Ta del av spelbolagens bonuserbjudanden

Att hämta hem en välkomstbonus hos ett spelbolag innebär att du får mer pengar att spela för. Många spelbolag (speciellt de svenska) har dessutom ett flertal kampanjer på fotboll såsom pengarna tillbaka vid 0 – 0 eller riskfria spel.
Ett tips är att signa upp dig hos mer än en bookmaker och hämta hem flera välkomsterbjudanden. När du sedan spelat för bonusarna kan du bestämma dig vilken av sajterna som passar dig bäst.

Prova på live betting

Utöver att lägga klassiska pre-match-spel finns idag möjlighet till live betting hos spelbolag på nätet. Detta innebär att du kan lägga dina spel mitt under pågående matcher. Live betting kan vara ett bra alternativ för dig som har is i magen och kan invänta tillfället då oddsen är som mest fördelaktiga.

Utnyttja Cash Out-funktionen

Hos flera spelbolag finns en så kallad ”Cash Out-funktion”. Med denna kan du avsluta dina spel under matchens gång. Om du väljer att ”Casha ut” så avslutas ditt spel och du får tillbaka den nuvarande Cash Out-summan som anges. Detta kan vara fördelaktigt om du känner dig nöjd med din nuvarande vinst eller tror att ditt spel inte kommer att gå hem och vill minimera dina förluster.

Allsvenskan Betting Guide
4.8 (95.98%) 249 votes