Kommersiellt innehåll | 18+ | Regler & villkor gäller

Fotbolls VM bonusar 2018

 

Bästa VM spelbolag || Bästa VM Kampanjer || VM Betting guide || VM TV-tider || VM spelschema || VM Speltips och odds

Äntligen dags för Fotbolls-VM 2018 i Ryssland. Årets största sportevenemang ger dig som bettar chansen att plocka många olika typer av bonusar. Vi har så sett till att sätta samman en lista över mästerskapets absoluta bästa kampanjer och erbjudanden.

Fotbolls VM bonusar 2018

Fotbolls-VM 2018 lockar en miljonpublik. Vilket lag som kommer att få lyfta segerpokalen den 14:e juli spekuleras det så klart redan om. Du som bettar kommer ha många spelchanser i sommar. Du kan sätta ett bet på vilka som vinner gruppspelet, hur många mål som görs i kvartsfinalen, men även hur väl vissa specifika spelare kommer prestera på plan. Kort sagt är bettingmöjligheterna oändliga och du har dessutom chansen att kamma hem flera fotbolls VM 2018 bonusar.

Maxa ditt spel med ett ordentlig spelsaldo till Fotbolls-VM 2018. Sommarens attraktivaste bonusar listar vi här.

Starta VM-festen med en välkomstbonus

I fotbolls-VM 2018 deltar 32 lag i totalt 8 grupper. Det betyder att du har många olika bettingalternativ, så jämför spelbolagen och deras sportsbook i vår lista för att hitta upplägg som passar dig bra.

Många spelbolag lockar med riktigt bra odds, så det här kan vara ett bra tillfälle att passa på att registrera sig på en ny sida. Som ny spelare kan du till exempel få en välkomstbonus. Hur hög insättningsbonus som du kan räkna med varierar förstås, men i vår lista hittar du några av de absolut främsta erbjudandena för tillfället.

Dessutom kan du även få förhöjda odds på specifika matcher. Det betyder alltså att oddset kommer att höjas i vissa utvalda VM-matcher. Dessa attraktiva odds kan även gälla till exempel målskyttar, skytteligan och mycket mer. Är du på jakt efter en generös VM-bonus är det här alltså något som du inte ska missa.

Free bets och riskfria spel

Dessutom har vi så klart även sett till att sammanställa vilkas spelbolag som kan erbjuda free bet. Det här är alltså en form av gratisspel som innebär att du får en viss summa för att spela på en specifik match. I vissa kampanjer finns krav på att du själv ska sätta in en summa, andra bolag bjuder på gratisspel helt utan krav på en egen insättning. Precis som under VM 2014 kommer free bets att erbjudas i flera av Sveriges matcher.

En annan typ av bonus är den som kallas för riskfria spel. Det här ett erbjudande som skiljer som lite från andra typer av bonusar. Riskfritt spel innebär att du får tillbaka pengarna om din satsning inte skulle gå hem. Det här är så klart en väldigt populär bonustyp och flera av de stora bettingbolagen kommer att erbjuda riskfria spel under fotbolls-VM 2018 i Ryssland. En sån här bonus är så klart smart att titta närmare på om man vill sprida sina risker och spela strategiskt.

Oavsett om man är ett fullfjädrat fotbollsproffs eller nybörjare på det här med betting, så väntar alltså en riktigt spännande sportsommar. Sen återstår det förstås att se hur långt de blågula laget når i turneringen.