Kommersiellt innehåll | 18+ | Regler & villkor gäller

FSport bonuskod

Få €10 gratis utan insättningskrav med FSport bonuskod.

Hämta bonuskoden och bonusen här

FSport bonuskodFSport bonuskod mobil

Låt FSport bli din bästa vän genom att skänka dig €10 gratis utan insättningskrav. Dessutom så lär de dig att spela på 30 sekunder. Upptäck en värld av skön sport där du kan både använda bonuspengar samt dina egna insatta kapital för att spela på de bästa oddsen som du kan luska fram. Förutse framtiden i matcherna och känn dig säker när du gör din insats. Luta dig tillbaka i soffan och låt spelets gång löpa. Även Henke och Patrik talar sport med dig inne på FSport.net. Vill du veta vilka vi menar, ja gå in själv på FSport och ta reda på mer. Registrera dig redan idag med FSport bonuskod för att ta del av ett unikt sport erbjudan redan idag.

FSport bonuskod: Vad ger bonusen?

På mycket kort tid så kan du komma igång med FSport bonuskod och dels ta del av det fina erbjudandet samt att lära dig hur man kommer igång och spelar på allvar. Det är inte svårt att spela på ett enkelt litet spelbolag som FSport. Speciellt om man tycker om att spela på Sport Odds så går det även snabbare att lära sig hur man kommer igång. Genom att skapa ett konto och använda vår FSport bonuskod så får du nu €10 helt utan att behöva göra en insättning. Använd spelpengarna på nästa match redan idag men glöm inte att använda FSport bonuskod annars så missar du att få pengarna in på ditt konto. Det motsvarar ju 100 kr att få spela med helt gratis.

Fsport meny

Med många andra bonuskoder som tillhör spelbolag så måste du antingen gör en större del insättning eller så måste du använda upp bonusen under en väldigt kort tid. Bonusar med insättning har även en större del omsättningskrav vilket gör att du måste sätta in ännu mer pengar än vad du tänkt spela med från första början för att ens kunna göra uttag med dessa bonuspengar. FSport bonuskod har gjort det enklar för dig att komma igång. Inte bara lär de ut dig hur man spelarar utan du får även ut pengar bara med att skapa nytt konto med bonuskoden som nu tillkommer. Kom igång redan idag med att spela på FSport bonuskod och kamma hem vinsten med att analysera rätt drag. Läs mer eller gå in på spelsidan direkt.

Vad är FSport?

Kan du förutse framtiden? Då kommer du att klara dig galant på FSport på varje spel som du satsar på. Om det nu vore så enkelt. Men för FSport så handlar det faktiskt om det. Det handlar om att skapa ett ”drömlag” med verkliga spelare från olika klubbar. På detta vis så samlar du poäng som du spelar om. Poängen beror på de spelare som du valt samt hur de presterar tillsammans i ditt drömlag. Följande får du och kan förvänta dig när du spelar med FSport bonuskod:

 • Hög återbetalning
 • Tävla med vanliga människor
 • Fair Play
 • Enkelt och utmanande
 • Kul och spännande
 • Variation

FSport skiljer sig en aning från andra spelbolag. Det ska vara givande att spel på just sport och med €10 i spelkassan så kan du komma igång direkt med att njuta av både spännande och utmanade upplevelse med FSport bonuskod. Precis som med sport på tv så kan du vara den som bestämmer. Låt oss ta reda på lite mer hur man kommer igång och spelar och bli en Allsvenskan Manager idag.

Hämta bonusen här

Hur spelar man?

Vi spelsidan så kan du lära dig hur man exakt kommer igång spelar. Var beredd på en ny och spännande upplevelse. Men i all enkelhet så går det till på följande sätt.

 1. Välj spelpaketet
 2. Ta ut ett lag
 3. Välj din turnering

Lite väl enkelt eller hur? Låt oss gå in lite mer på detalj bara för att klargöra vad allt egentligen betyder för dig som ny spelare. Allt kommer att förklaras på hemsidan med en animationssnutt.

Välj Spelpaket: Detta handlar om att välja mellan 1, 2 eller 3 matcher. Det finns en klocka som visar tiden och summan av pengar som finns i potten syns tydligt.

Ta ut ett lag: Du ska börja med att välja 7 spelare som målvakt, försvarare, mittfältare osv. Max 3 från samma klubblag. De spelare som du väljer kostar olika mycket pengar. Det handlar om att ta vara på den budget som du har fått tilldelad, dvs. 100 miljoner. Har du mer pengar efter du gjort dina val så får du pluspoäng, annars blir det minus om du överskrider. Men det handlar om att tänka på det drömlag som du sätter ihop och inte om du har överskridit din budget.

FSport utbud

Om nu inte dina valda spelare kommer till starten så ersätts de av startande spelare och du kommer att få ha ett fulltaligt lag när du kommer igång och spelar. Dock har du inte möjlighet att välja avbytare i laget. För att hålla koll på läget så finns det en liten grön gubbe som visar att spelare kommer att vara med från start. Så håll koll på den gröna gubben! Det handlar även om att välja en kapten. Du får bonuspoäng med den kapten som du valt. Som de anger på spelsidan, ju billigare spelare desto högre blir kaptenens faktor.

Välj din turnering: Här kan du nu anmäla ditt lag till en eller flera turneringar genom att markera med en checkbox. Det handlar även om att ställa in laguppställningar och finna mer information under turneringens namn.

Sedan är det bara att följa turneringen live i realtid i lobbyn. Det finns även möjlighet att följa andra deltagares lag och jämföra hur det går. Hur enkelt som helst! Kom igång redan idag med FSport bonuskod med €10 att spela för i kassan. Läs mer om FSport Aktier eller till och med FSport golf.

Hur fungerar poängställningen?

Det finns ett företag som har hand om statistiken som står som underlag till poängställningen med FSport bonuskod. Precis som i matchen där domaren gör tveksamma beslut kan du även förvänta dig samma beslutsamhet. Men detta tillhör ju spelets gång helt enkelt. Allt som händer i spelets gång tilldelas du poäng för. Det handlar om Assist, Geomskärare, Rensning, Sätta offside, Brytning osv. Upplev bonus eller trevliga poäng när just din spelare gör mål i matchen. Mer om det detaljerade poängsystemet hittar du på FSport hemsida där du även kan ladda ner informationen till PDF för snabbare åtkomst via datorn eller mobilen.

Spela på mobilen

Måste man enbart spela via datorn för att få bästa upplevelse eller kan man använda sig utav mobilen? Ja det går att komma åt hemsidan via din mobila webbläsare. Spelsidan är anpassad till din mobil och ger dig perfekt utrymme på skärmen för att få tillgång till all information och funktion som du kan tänkas behöva. Du behöver inte ladda ner någon betting app för att komma igång utan du slår bara på din webbläsare under iOS eller Android. Windows Phone fungerar lika väl för att spela med FSport bonuskod.

Registrera nytt konto

Registreringen är lätt att komma igång med. Klurigt är det inte och du behöver bara fylla i väsentlig information som håller ditt konto tryggt och säkert vid varje tillfälle. Börja med att klicka på ”Registrera” i det högra hörnet högst upp på spelsidan. Så här går det till att skapa ett konto:

Fyll i Följande information:

 • E-post
 • Visningsnamn
 • Lösenord
 • Upprepa Lösenordet
 • Land
 • Bonuskod!

Sista delen är viktigast där du ska fylla i FSport bonuskod för att kunna ta del av bonuserbjudandet som ges till nya kunder till spelsidan. Klicka i rutan att du verifierar att du fyllt 18 år. Så fort du har klickat vidare för att registrera så är du redan inne på ditt spelkonto. Svårare än så är det inte att komma igång. Tänk på att du även kan komma att behöva att verifiera dig med ditt konto via e-post som skickas till dig snabbt efter att du har skapat ett nytt konto. Kom igång och njut med FSport bonus redan idag!

Registrera nytt FSport konto

Insättningsmetoder och uttag

Hur gör man en insättning och vilka metoder kan man nu använda sig utav. Inne på ditt konto så kan du klicka på en flik som lyder ”insättning”. Där hittar du enklast betalningsmetoder som Zimpler där du kan betala med VISA, MasterCard eller Maestro. Visserligen så kan du använda dessa kreditkort utan Zimpler. Dessutom så kan du även använda dig utav Trustly för att snabbt göra din transaktion.

Tänk på att du inte kan göra några transaktioner förens du har verifierat ditt konto med din e-post. Summan av de spelpengar som du har på kontot hittar du högst upp i det högra hörnet efter att du har registrerat och loggat in på ditt konto. Där kan du sköta allt som har med transaktioner att göra för att se till att du har kapital till att spela med. Uttag sker på samma enkla sätt och du använder oftast banköverföring för att få tillbaka kontanter från ditt konto.

FSport insättning

Kan man söka hjälp?

Det finns en hjälpsida tydligt markerad i menyraden på spelsidan som du enkelt kan komma åt. Via den fliken så kan du få reda på ”Hur man spelare”, ta reda på mer om hur Poäng fungerar, lite information om FSport samt hitta främsta länken till supporten. Där inne så har du två alternativ om du vill komma i kontakt med någon. Du kan antingen köra igång chatten där du börjar med att fylla i din information och vad frågan gäller så att du hamnar till rätt person som kan hjälpa dig direkt. Alternativt så kan du göra som på traditionellt vis att du skickar ett e-post till support@fsport.net. Du kan på detta vis skriva ner hela din fråga och formulera på bästa vis innan du skickar iväg. Svar kommer inom kort och du kan fortsätta att njuta av spelets gång.

Vad tycker vi då?

FSport bonuskod ger dig nu tillgång till en helt annan värld av spel. Sätt samman ditt eget lag, tävla med andra och inte mot banken (spelbolaget) och följ matcherna som de utspelar sig. Det handlar om att bygga ett eget drömlag utifrån verkliga spelare som har vissa poängstrukturer som skiljer sig beroende på vad de har för erfarenheter och hur bra de är. Bonuspoäng går att samla ihop på en mängd olika sätt som sedan gör att du får större chans att vinna över andra.

Vet du inte hur man kommer igång och spelar så finns det information och tydliga sätt att lära sig på. FSport spelbolag har alltså skapat enkla videor som du kan följa som lär dig hur man spelar. Till och med Henke Larsson finns med på ett hörn och pratar om fotboll osv. Helt enkelt något som skiljer sig från andra spelbolag som kör stenhårt på Odds och att spela på egen hand.

Att skapa nytt konto är lätt, kanske lite för lätt att komma igång. Det behövs enkelt information för att du ska vara registrerad och ha tillgång till de funktioner som gör att du kan komma vidare med en insättning eller göra uttag av dina vinster. Mobilen blir så klart ditt främsta verktyg på denna underbara spelplats och du kommer åt spelsidan via din webbläsare på mobilen som Android, iOS eller till och med Windows Phone.

Har det kört ihop sig på något sätt så finns det en kundtjänst via chatt och via e-post som löser dina problem. Hjälpsidan ger dig även mer information än vad du behöver när det gäller hur man spelar, hur poängställningen fungerar och hur du gör din första insättning. FSport bonuskod ger dig €10 helt gratis som ny kund bara genom att registrera nytt konto helt utan insättning. En gedigen bonus som du bör ta vara på innan den försvinner. Kom igång redan idag med ditt drömlag!

Öppna konto nu!