Kommersiellt innehåll | 18+ | Regler & villkor gäller
Fotbolls VM Betting guide

Fotbolls-VM 2018 Betting Guide

Bästa spelbolag || Bästa VM bonusar || Bästa bettingtyper || Bettingstrategier || TV-tider || VM spelschema|| Speltips och odds || Bästa VM kampanjer

Då det gäller internationell fotboll finns det knappast något evenemang som slår högre är VM. Med Ryssland som värd för det legendariska mästerskapet 2018, hoppas många nationer kunna ta sig till slutspelet på Luzhniki-stadion i Moskva. Till de tidigare vinnarna hör bland andra Tyskland, Spanien, Italien och Brasilien, men turneringen nästa år kan mycket väl vara en av de tuffaste hittills och lag från Europa, Sydamerika och Afrika hör till några av favoriterna.

Fotbolls-VM bettinguide

För dem som gärna vill stötta sitt favoritlag både före och under turneringen, kommer vår World Cup 2018 betting guide att ge all information och alla nyheter som rör betting på eventet i Ryssland. Den liknar vår Premier League Betting Guide; oavsett om det är det är de bästa oddsen, generösa bonusar eller vadslagningsstrategier som du letar efter, har vi alla samlat allt i vår omfattande och detaljerade guide.

Med några av världens bästa spelare, som hoppas kunna briljera på den internationella scenen för sina respektive nationer, så finns det nästan oändliga möjligheter att satsa på sitt favoritlag. Det finns många bookmakers och online-spelplattformar som konkurrerar om kunderna under turneringarna, och vi kikar även närmare på vilken sportbook som är mest lämplig för dig.

Med många lag som kämpar för att ta sig hela vägen till slutspelet, med 32 nationer som kämpar om vinsten, finns det många marknader tillgängliga även under kvalspelet. Varje lag som vinner sin respektive grupp kommer att kvalificera sig till finalen, med playoff-rundor som skiljer de bästa lagen från de andra.

Med en sån action skapas ännu fler möjligheter att vinna pengar på högkvalitativt internationellt fotbollsspel, en mängd marknader finns tillgängligt online och dessa kan du dra nytta av.

Betta på VM

Hur bettar man på Fotbolls-VM 2018?

Med en pågående kvalomgång till fotbolls-VM 2018, och med mindre ett år kvar till finalen, så finns det just nu flera faktorer som är viktiga att tänka på för den som vill tjäna på pengar på spelet.

Med namn som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo och Neymar Jr, tillsammans med en rad andra stora namn, kommer spelandet högst sannolikt vara väldigt tävlingslystet, och att sätta oddsen ännu svårare. Men genom att att följa dessa enkla regler kan du tveklöst öka dina chanser att slå alla bookmakers vid tävlingens slut:

 • Satsa där det finns värde.
 • Specialisera dig på särskilda marknader.
 • Håll dig till vissa särskilda marknader.
 • Anteckna bettingresultat.
 • Använda flera bookmakers
 • Betta aldrig när du är arg.

Därutöver är det, med tanke på turneringens upplägg, viktigt att göra research kring allt som rör VM. Lagets segermotivation, spelarnas tillgänglighet att head-to-head-resultat kommer sannolikt påverka slutresultatet.

Det finns mycket information och data tillgänglig kring matcherna, och till de viktigaste detaljerna att hålla koll på hör statistik som visar antal mål, samt spelarnas och motståndarnas form. Fotboll har länge varit en av de mest framgångsrika spelen när det gäller vadslagning, och historiskt sett kommer VM 2018 kommer det mästerskap som lockar flest antal vadslagningar någonsin.

Alla online bookmakers kommer därför att göra sitt yttersta för att vinna, vilket innebär att spelarna kommer att vara tvungna att spela på flera olika marknader, för att kunna sätta vinnande satsningar.

Eftersom favoritlagen, på grund av sina stjärnspelare, ofta är förknippade med låga odds, så kan till exempel antal mål, första målgörare, att båda lagen att göra mål och halvtid/ heltid vara värt att överväga som alternativ till standardsatsningar vinna/förlora.

Nedan de bästa oddsen på top 10 favoriter till att vinna VM (enligt oddsen)


Bästa spelbolagen inför VM (Våra favoriter)

Med så många bookmakers att välja bland då du ska betta på VM 2018, kan det vara svårt att bestämma sig för vilket spelbolag man ska satsa på.

Du är så klart inte begränsad att bara registrera dig på en plattform, men följande namn är några av de bookmakers att som du kan överväga både under kvalet och under finalen i Ryssland nästa år.

 • UnibetUnibet har hela 20 års erfarenhet och är en av de allra största aktörerna inom sportsbetting. De erbjuder live streaming av mängder av sportevent och har flera spännande funktioner. Tack vare ett mycket brett utbud av sporter och ligor, ges spelaren en rad spännande bettingmöjligheter. Unibet har dessutom vunnit ett flertal priser, bland annat Sports Betting Operator – EGR Awards 2016, Play Sports Operator of the Year – IGA App Awards 2015 och Online Sportsbook Operator of the Year – IGA App Awards 2015.
 • Leo Vegas SportLeo Vegas är en stark aktör inom casinospel men erbjuder sedan 2016 en spelplattform av högsta kvalitet. Det finns ett brett utbud av sporter med många spelalternativen på en rad olika marknader. Oddsen är konkurrenskraftiga och du kan även göra alla dina satsningar via den mobila plattformen.
 • ComeOnComeOn, som är verksamma i 90 länder, har erbjudit bettingmöjligheter på nätet sedan 2008. Det Maltaregistrerade spelbolaget har mängder av sporter och ligor i sitt utbud. Därtill erbjuds även live betting. Fokus har legat på erbjuda spelarna smidiga och enkla lösningar.

Se fler spelbolag och bettingsajter som vi anser våra favoriter till Fotbolls VM.

Betta på VM hos Unibet

De bästa bonusarna och erbjudandena Fotbolls-VM 2018

Att erbjuda kampanjer till nya och gamla kunder är ett sätt för många bookmakers online att locka spelare att registrera ett konto och därefter konsekvent placera sina bets där.

Det finns allt från free bets-bonusar till försäkringerbjudanden, och dessa är väl värda att dra nytta av, särskilt under större turneringar som VM. För alla som letar efter en möjlighet att få ta emot den här typen av erbjudanden kring VM kan vi rekommendera att kolla in följande VM bonusar på vår Fotbolls VM 2018 bonusar sida, eller kolla de respektiva bettingsajternas bonusar här under:

[table id=59 /]

De bästa bettingtyperna under Fotbolls-VM 2018

Som vi nämnde tidigare så kommer många bookmakers skapar en rad olika typer av erbjudanden till spelarna, allt tack vare den stora uppmärksamhet som riktas mot den kända turneringen.

Att stötta sitt favoritlag på vinna/förlora satsningar kan vara smart vid vissa tillfällen, men att kika närmare på mer diversifierade marknader kan också vara mer intressant.

Nedan hittar du bara några av de marknader som kan vara spännande att betta på under matcherna i fotbolls-VM 2018:

 • Första målgörare – Har länge varit en populär marknad bland fotbollsbettare, chansen att få supporta den spelare som man tror kommer att göra första målet under en viss match väcker stort intresse tack vare av utökade odds. Oavsett om du tror att Messi kommer att göra första målet för Argentina eller att Ronaldo tar först poängen av Euro 2016-vinnaren Portugal – många spelbolag erbjuder dig möjligheten att gör den här typen av satsningar. Efter att du har spanat in de två lagens laguppställning kan en satsning på en anfallare i toppform eller målgörande försvarare vara din chans att vinna stort. Denna marknad försummas dock ibland, på grund av faktumet att spelet kan vara över på bara några minuter.
 • Båda lagen gör mål – Den här typen av marknader är också värd att titta på när det gäller satsningar i VM-matcherna.
  Med tanke på turneringens kvalitet är chansen stor att båda lagen kommer lyckas framför målet. Oddset för denna marknad är i allmänhet riktigt bra, och VM-historien visar att det är väl värt att överväga satsningar kring vissa matcher. Oavsett om det gäller Brasilien och Tyskland, eller resultat då England möter Spanien, är det bra att kika på en lagets offensiva och defensiva resultat för att se om det är värt att göra en satsning.
 • Första målet – Även om den inte finns tillgänglig hos alla bookmakers, så är det här en marknad som verkligen har ökat i popularitet. Eftersom det finns vissa lag i VM som sannolikhet kommer dominera över mindre kända lag på planen, så kan det vara väl värt att överväga att satsa på Första målet eller Time of First Goal som det heter på egnelska. Hursomhelst kämpar lagen hårt om vinsten, då bara ett enda mål kan skilja de två lagen åt. I detta fall, kan ett mål i de sista tio minuterna mycket väl ge en hög vinstsumma. Det här är verkligen en av de mesta spännande satsningar som man kan göra, särskilt för alla som har möjlighet att följa matchen live.
 • Över/Under – En annan marknad som du kan dra fördel av är over/under. Det betyder att du försöker att förutse huruvida the totala antalet mål under matchen kommer att överstiga eller understiga ett visst antal mål. Du kommer att se att bookmakers ofta erbjuder den här typen av over/under på 0.5, 1.5, 3.5, or 4.5 mål, med särskilt lockande odds.
 • Handicap betting – Denna typ av betting har länge varit en favorit bland fotbollsfans, och denna marknad finns också tillgänglig under hela VM-kvalet och under själva finalen. Ofta används den som ett sätt att skruva upp de odds som erbjuds, ett lag kan få ett halvt mål, en målstart eller till och med mer vid vissa tillfällen, med odds som är anpassade utifrån detta. Under Vm-finalen senare i år, kan fördelarna för Brasilien, Tyskland och Spanien mätas mot Island och Japan. Det kan vara spännande att satsa på sitt favoritlag – trots det handicap som tilldelats dem.
 • Annat – Dessutom har en rad av andra sorters marknader introducerats under de senaste åren, med scorecast, antal hörnor, kort och insparkar som några av de mest populära. Om två lag har ett rykte om sig att vara utmärkande aggressiva, kan det vara smart val att satsa på antal gula kort.

Fotbolls-VM 2018 bettingstrategier

Oavsett om gäller kvalet eller VM-finalen så måste du ha en strategi för din satsning.

Efter att du har blivit medlem hos en bookmaker, kan det vara väldigt lätt att tappa fokus och man kan lätt glömma varför man registrerade sig från första början, och det kan hända att man gör en rad planlösa bets i hopp om att ta vinna.

Att satsa på slutresultatet i en match innebär att du har 33 % chans att vinna, med tanke på faktumet att en match kan sluta vinst, oavgjort eller förlust. Det betyder att alla som vill satsa på VM-matcherna och turneringen i allmänhet bör utveckla en strategi, oavsett hur detaljerad den är. Därför vi har tagit fram en strategi som väsentligt kommer att öka dina chanser att lyckas pricka in vinnande laget som lyfter den berömda segertrofén. Även om det inte finns några säkra sätt att garantera en bra satsning i fotbolls-VM, så kommer våra
noggrant planerade åtgärder säkerligen öka dina chanser av slå bookmakern.

 • Steg 1 – Det första steget är att bestämma hur mycket pengar du är villig att satsa under en viss tidsperiod. För enstaka satsningar är det ofta klokt att inte satsa mer än av 5% av pengarna. Det är viktigt att hålla sig till en lagom summa, och undvika frestelsen att göra en större satsning på att Tyskland att slå Norge, till exempel.
 • Steg 2 – När du har bestämt dig för din insats bör du researcha
  allt som rör den aktuella vadslagningen, även om det handlar om ditt favoritlag eller om det handlar om ett lag som du redan följer. Titta på deras styrkor, svagheter, form, statistik, head-to-head och tillgängliga spelare. Om England är utan stjärnanfallaren Harry Kane på grund av skada eller Phil Jones är borta på grund av avstängning, minskar sannolikheten att laget ska vinna.
 • Steg 3 – Att välja bookmaker är nästa uppgift, gör en registrering på en plattform som kan uppfylla dina behov, liksom se till att du kan använda din fotbolls VM 2018 strategi här. Var uppmärksam och titta inte bara på hur hög välkomstbonusen är, hur oddsen ser ut är viktigare på längre sikt.
 • Steg 4 – Nu är det dags att börja betta. Trots fördelarna som Tyskland och Spanien har i och med att de vunnit VM under modern historia, så har det blivit allt svårare att förutspå
  utfallet av matcherna, Sydkorea och Australien har nyligen chockerat resultatmässigt.

Hur framgångsrik en satsning blir påverkas också mycket av tur. Det betyder att du även kommer förlorar då du bettar, så försöka att inte försöka plocka ikapp förluster genom att spela då du är arg.

Bettingtips Fotbolls-VM 2018

Varenda människa kommer att ha en åsikt om fotbolls VM-matcherna, så det är viktigt att bara följa nyheter från trovärdiga källor. Det är enkelt att förutspå att Brasilien kommer att ta sig till topp fyra, eller att Cristiano Ronaldo kommer vara en av de främsta målgörarna, men det finns garanterar betydligt mer detaljerade råd som du kan dra nytta av.

Även om det inte är ett måste, skulle vi vilja rekommendera att man inte satsar på sitt favoritlag eller landet där man kommer i från.

Skulle du göra det och laget misslyckas med att vinna, kommer du besviken i dubbel bemärkelse. Du kommer inte bara bli besviken över resultatet, utan även förlora pengar ur den egna fickan.

Sverige – Sydkorea odds

I öppningsmatchen möter Sverige Sydkorea.Det här är så klart en viktig match för Sverige, och för att gå vidare ur gruppspelet är det viktigt att plocka poäng i den första matchen. Kikar vi på oddsen så pekar det mot en svensk seger, men allt kan ju som bekant hända. Spelplats är Nizjnij Novgorod-stadion med plats för 45 000 åskådare, och matchen drar igång kl 14:00 svensk tid.


Tyskland – Sverige odds

Ur ett blågult perspektiv är det här så klart gruppspelets absolut mest spännande match. På midsommardagen kommer Sverige att möta de regerande mästarna Tyskland. Ett tuffare motstånd är så klart svårt att tänka sig, så gör dig redo för en riktigt tuff match. Faktum är många tippar Tyskland som vinnare av hela Fotbolls-VM, så Sverige ställs inför en riktig prövning. Det blri alltså dans runt midsommarstången på fredag, och dagen efter väntar sommarens mest spännande fotbollsdrama. Sändningen startar klockan 20 svensk tid.


Mexiko – Sverige odds

Nästa datum i Sveriges VM spelschema är den 27:e juni, då
det blågula landslaget möter Mexiko. Det här kommer också att bli en spännande match, och kanske den som avgör om fotbollsfesten kommer att fortsätta för Sveriges del eller inte. Matchen spelare i Jekaterinburg som är den fjärde största staden i landet.


Fotbolls-VM 2018 dragning

Med en kvalomgång som går mot sitt slut över hela världen, och med ett antal lag som fortfarande kämpar om att få delta, så kommer dragningen till turneringen äga rum den 1 december 2017. Efter att ha sett vilken uppställning som tävlingen kommer bjuda på, kommer du att få en mycket bättre uppfattning om vilka lag som potentiellt kan ta sig till finalen den 15:e juli 2018.

Fotbolls-VM 2018

De segertippade länderna som återkommer som favoriter år efter år finns sannolikhet även med bland kandidaterna som kan få lyfta pokalen i Ryssland nästa sommar, Tyskland, Spanien och Italien är några av de europeiska länderna som hoppas få lägga ytterligare en vinst till sina tidigare framgångar.

Men Sydamerikanska kraftpaket som Brasilien och Argentina kommer att utgöra ett hot mot motståndarna, Elfenbenskusten, Japan och USA är också lag som kan stoppa dem på vägen. Det är inte många som tror att värdarna Ryssland har en så stor chans att vinna, men turneringar rymmer helt klart en rad samtalsämnen. Oavsett om ditt favoritlag lyckas på planen eller ej, kan du se till att du själv får bästa möjliga förutsättningar att lyckas, genom att följa vår 2018 betting guide får du en detaljerad inblick i de satsningsmöjligheter som finns kring turneringen.

Betta på VM 2018 hos Unibet