Big Brother Odds 2023

Big Brother Sverige firar 20 år och gör det på bästa tänkbara sätt. Tolv excentriska personer har stigit in i huset och tävlar nu om vinsten på hela 1 000 000 kr. Men vem av de tolv tävlande kommer att vinna Big Brother Sverige?

Nedan kan du spille på vinnaren av Big Brother 2020 hos Unibet.  Gör så här for att registrera dig och spela.

1: Klicka en av dom röda knoppen nedan och opret konto hos Unibet.

2: Klicka “Odds” nar du kommer till Unibet och derefter “Sök”.

3: Skriv in “TV” i sökfeltet och klicka den grönne knopp “TV-Program”

4: Scroll ned og find odds på vinnaren av Big Brother 2020.

Vem vinner Big Brother?

Om du har en favorit så kan du självklart betta på att just denna kommer att vinna. Big Brother betting odds erbjuds på Sami, Daniel och resten av gänget. Om du är nyfiken på Big Brother odds så är det här guiden för dig. Vi tittar närmare på allt som rör Big Brother odds och ge dig vara förhandstips. Dessutom hittar du alla tv tider här i vår stora guide till Big Brother sverige.

Big brother odds

Big Brother 2020 – bästa säsongen hittills?

Årets säsong har skämt bort oss med dramatik, kärlek, vänskap och hemlightet. Sami är det som stuckit ut mest då hans hemligheter om hans förlutna läckt ut. Daniel verkar ha funnit käreken men kommer det att hålla? Big Brother Sverige gör ingen besviken.

 

 

Vad är Big Brother Sverige?

Som du säkert känner till så bygger Big Brother på idéen att ett antal personer sedan stängs in tillsammans under 100 dagar. Det betyder att mycket kommer kunna hända längs vägen vilket också påverkar Big Brother odds 2020. Flera olika spelbolag erbjuder Big Brother betting odds, lite längre fram så tipsa dig om det är bästa valen för tillfället.

Big Brother odds garanterat lika kul som spännande – som du säkert känner till så finns det flera andra former av bettring på just nöjesevenemang. Andra populära spelformer är til exempel att detta på vinnaren i Melodifestivalen och Eurovision. Big Brother betting är svårt att slå underhållingsmässigt!

Historien om Big Brother Sverige

Det är väl knappast någon som är missat tv-programmet Big Brother. Det här är en av de mest populära dokusåporna genom tiderna, bakom succén ligger ett holländskt tv-bolag, första gången som så att den sändes var faktiskt redan 1999 i samma land. Många länder, däribland Sverige, gjort sina egna versioner av den populära tv-serien. Och idén är lika enkel som genial. Ett antal personer kommer stängas in i ett övervakat hus.

De Kommer inte att få ha någon kontakt yttervärlden – men på insidan kan vi räkna med betydligt mer drama. Varenda steg som deltagarna tar följs av TV-kamerorna. Det gäller så klart för deltagarna att klara sig så länge som möjligt i huset. En efter en, blir utröstad ur programmet. I slutet av serien så finns det bara en deltagare kvar och det är den som du vinner hela ig Brother Sverige I regel så är det deltagarna själva som kommer att få nominera vilka som kan åka ur. Men det är tittarna som har det slutgilitga avgörandet.

Bet på Big Brother

Du kan spela på fotboll, ishockey, trav – och så Big Brother odds 2020. Det här är så klart en liten annorlunda form av betting. Men i stort sätt så fungerar det på ett liknande sätt som sportsbetting. Dit Big Brother bet handlar helt enkelt om att försöka förutspå vem man tror kommer bli vinnaren av den stora tävlingen.

Big Brother odds komme ganterat att förändras längs vägen. Det händer ju mycket under en säsong av Big brother. En person som börjat som en favorit kan snabbt tappa sin popularitet och därmed påverkar ett bet på Big Brother. Om hemligheter eller något annat som personen gärna har velat dölja kommer upp till ytan så påverkar det helt klart Big Brother betting odds.

Det är något som är viktigt att komma ihåg om man ska göra ett bet på Big Brother. Självklart finns det andra personer som kan göra en motsatt resa, det vill säga vars popularitet bara stiger med tiden. Om du vill göra ett bet på Big Brother är det där för en god idé att försöka se så mycket som möjligt av såpan på tv. På så sätt kan du få en tydlig bild av allt som rör Big Brother odds. Det kan även vara en god idé att följa vad tidningarna skriver om Big Brother odds.

Självklart kan du även hitta en hel del information om deltagarna på deras respektive instagramkonton. Det återstår att se om Sami Jakobsson kommer att behålla sina bra Big Brother odds, eller om utmanare som Daniel Glasman kan slå hans Big Brother odds.

När det gäller dit Big Brother bet så kan ju allt hända, och man vet ju aldrig var produktionsbolaget har planerat för gänget som hålls instängda i huset. Något man ska komma ihåg när det gäller Big Brother betting är att vissa deltagare faktiskt självmant har valt att lämna huset. Att hållas instängd i 100 dagar är så klart något som är en rejäl påfrestning för det flesta. Något som också på verkar Big Brother betting och Big Brother odds är att vissa deltagare även har fått lämna tävlingen på grund av regelbrott.

Det kan även hända att det tillkommer nya deltagare. Final uppsättningen i Big brother 2020 var följande tävlande Mergim Feka, Patrik Svensson, Jasmine Armstrong, Daniel Glasman, Sami Jakobsson, Alex Manzizila, Julia Löfgren, Amilia Stapelfeldt, Antonia Johnson, Lisa Engh, Isabel Periera och Kim Kamal. Därefter har ytterligare deltagare kommit in i form av Jessica Pamlin, Lennie Hansson, Martin Forsten, Victoria Kläfver Rama, Frida Skoglund och Philip Weselhoff.

Big Brother betting

Tidigare vinnarna i Big Brother Sverige.

2000 – Angelica Freij
2002 – Ulrika Andersson
2003 – Daniel Sörensen
2004 – Carolina Gynning
2005 – Britt Goodwin
2006 – Jessica Lindgren
2011 – Simon Danielsson
2012 – Hanna Johansson

Big Brother bet – spelbolagen som erbjuder Big Brother odds

Sätt ett bet på Big Brother – här våra favoriter när det gäller spelbolag som erbjuder Big Brother odds.

• Unibet

Unibet är ett är Sveriges mest populära spelbolag. Så självklart erbjuder de bet på Big Brother. Just nu är Sami Jakobsson stor favorit på Unibet att ta hem hela vinsten.

• Betsson

En annan stor favorit är så klart Betsson. De är inte bara stora inom sport utan även inom nöje och underhåller. Du får riktigt bra Big brother odds och kan komma gång spela snabbt och enkelt genom att logga in med mobilt BankID.

Big Brother betting

Om vi ska ge några tips på vad man ska tänka på när det gäller dit Big Brother bet så är det att försöka läsa på mer om deltagarna. Som vi redan har varit inne på kan det var ganska tufft att vara instängd i ett hus tillsammans med andra människor under en så lång tid. Men om du följer programmet, ser du kanske att det finns vissa deltagare som verkar trivas bättre än andra?

I såna fall kan man tro att det även kommer att hålla humöret uppe och därmed bli populära hos de andra deltagarna. Det påverkar Big Brother betting på så sätt att risken minskar att de blir nominerade och därmed riskerar att åka ut ur Big Brother Sverige.

Det gäller alltså att tänka långsiktigt att praktist när det gäller Big Brother betting. En deltagare som beter sig allmänt oshysst kommer troligtvis inte att gå så långt, och är därmed inte särskilt bra val när det gäller Big Brother betting. Sen ska man så klart inte glömma bort att vinstpotten är rejäl. Hela 1 000 000 kr får ju vinnaren ta hem.

Big Brother TV: Se Big Brother på TV4 Play, C More eller Sjuan

För dig som vill följa Big brother är det bara att slå på V4 Play, C More eller Sjuan. Kanalerna sänder dokusåpan varje dag. Om du inte kan få nog av tv-programmet kan du dessutom följa det dygnet runt på C More. C More har nämligen live-sändningar. Om du kollar på deras webbsida så ska du klicka på det som heter ”TV-kanaler”. Du hittar funktionen i menyn som ligger till vänster.

Som du kommer att se så finns det flera olika kameror, och du kan alltså växla mellan olika rum i huset. För att hitta den mest spännande just nu välj ”Director’s Cut”. Dessutom har C Mores en egen app tillgänglig för både iPhone och Android.

Logga bara in och sök efter Big Brother. Även här finns en livefunktion vilket betyder att du kan växla mellan olika kameror i huset. För dig som vill följa tv-programmet så finns det att se mängder av möjligheter, och om du vill kan du faktiskt titta på tv serien dygnet runt.

Han är toppfavorit i Big Brother 2020

En titt på oddset visar att Sami Jacobsson är favorit att vinna Big Brother Sverige. I början stormade det dock rejält om favoriten då han koppladet samman med en Vit makt-miljö. Fast vindarna vände och hans popularitet steg. Så kanske blir det han som får plocka hem vinsten på 1 miljon kronor? Kuriosa är att Sammi faktiskt att deltagit i Lyxfällan – så vi skulle en sån här vinstpott komma väl till pass! Dessutom har han även varit med i TV-dokumentären Raggarjävlar.

Men men ska inte glömman bort Daniel Glasman. Många tror att han har stora chanser att slå Sami. En satsning på Daniel ger för tillfället ett odds på 4.50. Det här året så har det stormat en hel del kring den populära tv-serien. Redan under första veckan så var det två personer som fick lämna huset. Först fick Isabelle lämna Big brother, därefter även Kim. Skälet till att det fick lämna huset var att de hade gjort uttalanden som inte kunde accepteras av produktionsbolaget.

Big Brother betting – oddsen just nu

Sami Jakobsson 1.75
Daniel Glasman 8.00
Jasmine Armstrong 10.0
Alex Manzizila 15.0
Mergim Feka 20.0
Victoria Klöfver Rama 10.0
Julia Löfgren 12.0
Lennie Hansson 12.0
Amilia Stapelfeldt 17.0
Martin Forstén 20.0
Frida Skoglund 35.0

Det här är deltagarna i Big Brother 2020

Alex Manzizila, 31 år, Stockholm, Stödlärare.
Amilia Stapelfeldt, 25 år Stockholm. Talangscout,
Antonia Johnson, 28 år Stockholm/Umeå, Youtuber.
Daniel Glasman, 37 år Stockholm, Kommunikatör.
Lisa Engh, 37 år Järfälla, Lärarassistent,
Isabel Pereira, 24 år, Stockholm, Jobbar i klädaffär.
Jasmine Armstrong, 26 år, Halmstad/Göteborg, Butiksäljare och vikarierar som lärare.
Julia Löfgren, 29 år, Handen, Driver egen agelsalong.
Kim Kamal, 21 år, Uppsala Make up-artist, hårstylist samt nfluenser.
Mergim Feka, 21 år, Hässleholm, Bartender och lagerjobbar på lagerarberare,
Patrik “Patzy” Svensson, 51 år, Göteborg, Verksamhetschef och kock.
Sami Jakobsson, 25 år, Köping, Lastbilschaufför.
Jessica Pamlin, 23 år, Vendelsö, Youtuber.
Lennie Hansson, 36 år, Sundsvall, Inköpare.
Martin Forsten, 30 år, Åkersberga, Snickare.
Victoria Klöfver Rama, 22 år, Östersund, Flygvärdinna.
Joakim Lundell, 34 år, Norrköping, Youtuber & artist,
Izabella Andersson Acimovic 26 år, Motala, Arberar med marknadsföring.

Big Brother FAQ

Vilka tider sänds Big Brother Sverige?

Måndagar sänds veckofinal klockan 21:00 på C More, TV4 Play och Sjuan.
Tisdag-söndag kan du se Big Brother Sverige kl 19:00 på C More, TV4 Play och Sjuan.
Dessutom kan du följa gänget via livekameror på C More webbsida.

Hur röstar jag rösta på min favorit i programmet?

Skaffa konto på TV4 Play eller C More så kan du rösta gratis i C More eller direkt via TV4 Play-appen. Kom ihåg: max en röst per konto får göras!

Kan jag besöka Big Brother-huset?

Nej, tyvärr. Det är stängt för allmänheten. Byggnaden är belägen i Farsta utanför Stockholm.

När hålls finalen av Big Brother Sverige?

Finalen av dokusåpa hålls i slutet av maj. Då plockar vinnaren hem 1 miljon kr!

Sammanfattning Big Brother betting

Det är inte så konstigt att Big Brother Sverige blivit ett av landets mest populära tv-program. Visst är den kittlande tanke att ett gäng främlingar ska leva tillsammans under samma tak i hela 100 dagar. Det kommer inte ha någon som helst kontakt med yttervärlden och därför kan allt hända.

Big Brother betting är ett riktigt spännande format och få andra former betting bjuder på samma form av underhållning och dramatik som just den här tv-formatet gör. Och via bland annat TV4 play har ju tillgång till tv serien i stort sätt hela tiden. Lycka till med din Big Brother betting!

 

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll